FASHION GURU:

Iako je Sabini Glasovac pomalo radioaktivna zelena jedna od najomiljenijih boja, ovo što nosi zajedno joj baš i ne ide

  • 13.11.2020 u 10:06

  • Bionic
    Reading

    Našem modnom kritičaru Fashion Guruu za oko je zapao stajling SDP-ove zastupnice Sabine Glasovac, kojem je našao neke zamjerke

    U Saboru je veselo, osim što ih pola nema jer su koronični, neki sigurno iskorištavaju priliku i glume da bi doma kosili travu. Nisam dugo vidio Krišto i njezin šal preko usta, možda je pametnija otkada joj je šef imao koronu, ali ovaj put ne pričamo o oporbi koja više voli teorije zavjere nego o jednoj od najglasnijih esdepeovki.

    Sabina se voli srediti i uz ovakvu liniju dosta toga joj dobro stoji. Nisam mogao ne primijetiti da joj je zelena jedna od najomiljenijih boja, ali baš ova, pomalo radioaktivna zelena.

    • +4
    Sabina Glasovac Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    Sviđa mi se suknja koja ima crni detalj i ona bi bila sasvim dovoljno zelena i izvrsno bi uz nju stajala npr. crna mucasta vesta, ali ne, Sabina je htjela ostaviti upečatljiv zeleni dojam. Samo ću reci da joj je to zajedno ne ide, malo je agresivno, a odvojeno bi već bolje izgledalo.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.