FASHION GURU

Peđu Grbina nije loše za promjenu vidjeti u ovako strogim odijelima i fino podšišanoga

  • 14.11.2020 u 12:13

  • Bionic
    Reading

    Nakon što je postao novim predsjednikom SDP-a, domaći političar Peđa Grbin s njom se oprostio i od omiljene casual odjeće. Na njegov modni zaokret primjeren novoj funkciji nije ostao imun ni Fashion Guru

    Nazivaju ga najvišim političarem na svijetu, ne znam baš da je to najbitnija informacija, ali za kupiti odjeću i odjenuti se nije baš lako. Nakon što je postao predsjednik sdepea tu su se stvari malo zakomplicirale jer je odlučio skinuti se iz traperica i casual odjeće i uskočiti u nešto primjerenije funkciji.

    Zbog toga se sada malo češće druži s vitezovima i inim političarima. Nadam se da neće od njih pokupiti i neke nove fore ili možda modni izričaj, jer koliko smo upoznati oni najviše vole Brione odijela, skupe satove i torbe. Nakon casual izdanja nije ga loše vidjeti u ovako strogim odijelima i fino podšišanoga. A čini mi se da su pali i neki novi okviri za naočale.

    Samo se da i on ne povede za trendom koji vole naši političari, pogotovo oni poznatiji, pa si stave rupčić u džep od sakoa i onda misle da su Berlusconi. Zamislite koliki bi to onda trebao biti rupčić na našem Peđici.

    • +4
    Peđa Grbin Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

    Za sada je najbolje da pita ima li koji dobar krojač, da mu naprave odijelo po mjeri, jer mislim da ga više nećemo gledati u trapericama i za šankom kako pjeva 'Bojnu'.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.