FASHION GURU:

Haljina na bivšoj misici kao da je ispala iz serije 'Dinastija', točnije kao da gledam Alexis Carrington

  • 12.11.2020 u 12:05

  • Bionic
    Reading

    U Splitu je otvorena nova estetska poliklinika, a stajlingom vlasnice Biljane Mančić, bivše Miss Universe Hrvatska, koja je tu titulu ponijela 2006., pozabavio se i naš modni kritičar Fashion Guru

    Hrvatska nije baš gospodarski najrazvijenija, ali joj zato ne manjka turističkih apartmana, bircuza i roštilj-restorana. Nedavno smo otkrili da bi i medicinski turizam bio super. Sve se to pokazalo iznimnim za ekonomiju, pogotovo sada. Tako je u Splitu otvorena nova poliklinika. Kako ne bi bila obična, napravljena je sa zlatnim detaljima.

    Sa zlatom treba oprezno, dijamanti su bolji izbor, a siguran sam da bi i njezin 'mentor' Trump to isto rekao. Tako je vlasnica poliklinike, bivša Miss Universe Biljana Mančić došla u kreaciji koja doslovno dočarava splitski kič.

    Haljina kao da je ispala iz serije 'Dinastija', točnije kao da gledam Alexis Carrington. Već smo vidjeli takav kroj, materijal po sredini daje siluetu, ali dodatak koji bih nazvao šlepom stvarno je nepotreban.

    • +4
    U Splitu otvorena estetska poliklinika Biljane Mančić 'Makeover' Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

    Da je manje uvijek više, nije neka novost, a da bi njezina haljina bila i dnevna, bilo bi dovoljno samo maknuti rukave i taj dodatak na suknji. Shvaćam da je zgodna Biljana htjela poveznicu, pa bi ta kreacija na kraju bolje pristajala na večernjem primanju kod Donalda ili bi joj i on možda ipak savjetovao makeover.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.