MARS U VODENJAKU

Blizanci, Vage, Ovnovi i Strijelci bit će puni optimizma, a Bikovi, Škorpioni i Lavovi kao na iglama

27.05.2018 u 08:06

Bionic
Reading

Mars, zaštitnik akcije, borbe i agresije, u Vodenjaku je od 16. svibnja do 12. kolovoza, kad će se u retrogradnoj kretnji vratiti u Jarca. Ovaj planet daje inicijativu, ulijeva snagu, izaziva sukobe i povećava rizik od ozljeda i upala. Njegova je energija u zračnom Vodenjaku buntovnička, raspršena i nestabilna

Dok će vam forma i raspoloženje oscilirati, žudnja za nezavisnošću i slobodom bit će konstantna. Obuzet će vas poriv da eksperimentirate i istražujete nepoznate teritorije. Htjet ćete upijati znanje i usvajati nove vještine. Osobito vas privlače sportovi koji se odvijaju na otvorenom, poput surfanja, planinarenja, padobranstva i zmajarenja.

Ostvarivat ćete ciljeve metodom pokušaja i pogrešaka koristeći nekonvencionalne metode. Puni ste kreativnih zamisli i iznalazite originalne načine za izražavanje.

Izumitelji će biti inventivniji, znanstvenici nadahnutiji, a umjetnici avangardniji.

Vaš će osjećaj za stil biti naglašeniji. Manje ćete robovati modi, a više se truditi sami pronaći ono što vam dobro stoji. Čudnovate frizure i odjevne kombinacije preplavit će grad, a ponetko će se buntovno odvažiti na razodijevanje na javnom mjestu (i riskirati sankcije).

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok je u Vodenjaku, Mars je naklonjen Blizancima, Vagama, Ovnovima i Strijelcima, koji će imati najviše energije, volje i optimizma. Ovo će biti najizraženije tijekom vladavine Blizanaca do 20. lipnja, kad će utjecaji Marsa i Sunca biti sretno združeni. Vodenjaci, Bikovi, Škorpioni i Lavovi bit će kao na iglama. Silno će htjeti biti aktivni, no često će birati pogrešna vremena i mjesta za to.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia