Brzo i suvremeno rješenje kod nedostatka zubi

Blistavi osmijeh u jednom posjetu stomatologu

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tim Dent Miličić

U jednom danu promijenite osmijeh s kojim ćete sve oduševiti

Živimo u svijetu u kojem se mnogo truda i pažnje polaže na izgled. Lijep i blistav osmijeh otvara sva vrata,  a zdravi i bijeli zubi njegov su imperativ. Brojna istraživanja pokazala su kako je mnogima broj 1 karakteristika prema kojoj ocjenjuju ljepotu osobe upravo – širok osmijeh. U današnje vrijeme razvijene i moderne tehnologije, posebice na području dentalne medicine, svatko može imati upravo takav osmijeh! Implantologija je jedan od načina na koji se on može postići, a predstavlja granu dentalne medicine koja spaja dva područja u stomatologiji: oralnu kirurgiju i zubnu protetiku. Trenutno je najmodernije rješenje za sve oblike bezubosti, ne postoji nijedan drugi način koji svojom brzinom, kvalitetom i pristupom može riješiti problem nedostatka i nadomještanja zubi.

Gubitak zubi daleko je veći problem od pukog estetskog nedostatka te nesumnjivo utječe na kvalitetu cjelokupnog života, posebice ako je riječ o gubitku prednjih zubi. Osim što je poremećen čitav žvačni sustav te se s vremenom javlja bol, ljudi koji su izgubili zube mogu se suočiti i s čitavom lepezom psiholoških i emotivnih tegoba. Upravo kako bi se izbjegli navedeni problemi, implantologija se razvija i napreduje iz dana u dan, a implantati su danas najbolji način za nadomještanje jednog ili više izgubljenih zuba.  A od sada je moguće imati potpuno novi osmijeh u samo jednom posjetu stomatologu. - ALL-on -4  zasigurno je najveći pomak u posljednjih 45 godina, koliko se implantati koriste za nadomještanje zubi. Metodu je osmislio Portugalac Paulo Malo, osnivač i voditelj jedne od najpoznatijih svjetskih klinika oralne medicine Malo Clinic.

Upravo je zadivljujuća činjenica da pacijenti koji su ostali bez zubi ili dijela zubi, s ovim tretmanom nakon samo 24 sata dobivaju potpuno nove zube i blistav osmijeh pri izlasku iz stomatološke ordinacije.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Shutterstock

- ALL-on-4 izvrsno je rješenje za pacijente koji zbog nedostatka kosti u čeljusti nisu kandidati za uobičajenu implantološku terapiju, jer se kod ove metode implantati ugrađuju pod nagibom od 45 stupnjeva, čime se pacijentu osigurava brzo rješenje bez potrebe za velikom nadogradnjom kosti, ali i racionalniji troškovi.  Ovaj revolucionarni tretman u stomatologiji među prvima u Hrvatskoj uvela je zagrebačka stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić. Zahvaljujući iskustvu ugradnje više od 5.000 implantata godišnje, uspješno riješenim najzahtjevnijim slučajevima dentalne implantologije te certifikatima za rad s više implantoloških sustava, implantolozi poliklinike TIM DENT MILIČIĆ ubrajaju se među vodeće hrvatske implantologe.

Pri ovom tretmanu ugrađuje se fiksni protetski nadomjestak na četiri implantata i predstavlja apsolutnu inovaciju u implantologiji. Riječ je o postavljanju samo 4 titanska implantata u gornju, donju ili obje potpuno bezube čeljusti, a sama procedura je brza i minimalno invazivna. Ono što je pacijentima svakako najvažnije je da sam zahvat traje vrlo kratko, a nakon samo jednog posjeta oralnom kirurgu pacijent dobiva fiksnu protezu i funkcionalne zube. U samo jednom danu imat ćete osmijeh na kojem će vam svi zavidjeti.

PRVI KVADRAT IZDVAJA

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi