'TRAČERICA' U CRVENOM

Blake ostavila bez daha na premijeri 'The Town'

15.09.2010 u 11:24

Bionic
Reading

Lijepa glumica iz 'Tračerice' ponovno je svojim modnim odabirom oduševila na crvenom tepihu na premijeri filma 'The Town' Bena Afflecka, odlučivši se za crvenu usku haljinu načinjenu od sitnih šljokica u kojoj su do izražaja došle njezine duge noge i besprijekorno tijelo

Atraktivna plavuša zasjenila je ostale uzvanike na premijeri u sklopu filmskog festivala u Torontu, a svoj večernji look upotpunila je crvenim stilleto štiklama i zanimljivim predimenzioniranim prstenjem. Duga raspuštena plava kosa, inače trenutačno najtraženija u američkim frizerskim salonima, bila je pomno uređena u njezinu prepoznatljivom 'nisam se puno trudila' stilu.

Inače, film The Town režirao je Ben Affleck koji ima i glavnu ulogu, a njegovu bivšu djevojku igra Blake Lively (23).

'Čim sam pročitala scenarij, poželjela sam tu ulogu. Iako je bila zamišljena za nekog tko ima tridesetak godina, morala sam je dobiti', kaže Blake o tom filmu u kojem igra Kristu, bivšu djevojku pljačkaša banke, samohranu majku koja se bori i s problemima s ovisnošću.

Lively je nedavno izjavila da želi imati puno djece te da bi voljela otvoriti restoran u kojem bi se, osim tradicionalnih delicija s američkog Juga, otkud je njezina obitelj, nudili i internacionalni specijaliteti.

'Gdje god da sam provela neko vrijeme, učila sam o kulinarstvu te zemlje. To je zbilja najbolji način da upoznate neku kulturu', rekla je Blake.

U dugogodišnjoj je vezi s kolegom iz Tračerice Danom Humphreyjem (Penn Badgley).