NADMAŠILA SAMU SEBE

Blagdanska čarolija: Pogledajte kako je Melania Trump okitila Bijelu kuću

27.11.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Američka prva dama Melania Trump ponovno se iskazala po pitanju uređenja interijera. Lijepa Slovenka itekako ima smisla za estetiku prostora, što je i ove godine dokazala odabirom božićnih dekoracija kojima je ukrasila svaki kutak Bijele kuće

Melania Trump i ove je godine odabrala božićne dekoracije koje će krasiti Bijelu kuću, a ovogodišnja tema kojom se vodila bila je 'Američka blaga'. U ponedjeljak je potpuno okićena Bijela kuća bila otvorena za medije, a nije prošlo dugo i fotografije su preplavile svijet.

Osim brojnih političkih dužnosnika i Trumpovih suradnika, Bijelu kuću će tijekom blagdana posjetiti brojni građani, ovisno o službenim događanjima i zabavama koje su planirane tijekom prosinca, stoga prva dama ništa nije željela prepustiti slučaju te je predsjedničku rezidenciju okitila do najsitnijeg detalja.

  • +30
Melania Trump okitila Bijelu kuću Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Istočno krilo Bijele kuće Melania je odlučila ukrasiti šumom crvenih jelki, a na kraju hodnika nalazi se prekrasno božićno drvce okićeno plavim, crvenim i zlatnim dekoracijama. U centralnom hodniku, na ulazu u rezidenciju koji vodi prema Plavoj sobi, smještene su jelke ukrašene crvenim kuglicama i lampicama, dok su drvca u Zlatnoj sobi ukrašena plavim i zlatnim kuglicama te kruškama.

Koliko je Melania mislila na detalje, pokazuje i stol u sobi s keramičkim posuđem spreman za blagdanski ručak, kao i činjenica da se u svakoj od 132 sobe nalazi barem jedno božićno drvce te prigodne dekoracije, a prva dama je angažirala i gudački orkestar koji je za vrijeme dok su mediji obilazili Bijelu kuću svirao božićne izvedbe.

Kao i prošle godine, Melania je i ove naručila golemi medenjak u obliku makete Bijele kuće koji će, sigurni smo, izazvati najviše pažnje uzvanika.