BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Melania Trump nadmašila samu sebe: Osvanula u kaputu od 61 tisuću kuna

21.11.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Od početka suprugova predsjedničkog mandata Melania Trump uživa posebnu pažnju javnosti kada je riječ o modnim odabirima, a na tradicionalnoj ceremoniji pomilovanja purica uoči Dana zahvalnosti pažnju je i ove godine privukla upečatljivim modelom kaputa

Nakon svečanog preuzimanja božićnog drvca, koje će ovih blagdana krasiti Plavu sobu predsjedničke rezidencije u Washingtonu, prva dama Amerike u društvu supruga i sina Barrona prisustvovala je tradicionalnoj ceremoniji pomilovanja purica koja se u Bijeloj kući održava uoči Dana zahvalnosti od 1863. godine.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tim povodom prva dama Amerike dala si je oduška začinivši crnu kombinaciju veste i skinny traperica kaputom čija cijena iznosi vrtoglavih 61 tisuću kuna. Riječ je o statement kaputu predimenzioniranog kroja s potpisom modne kuće Dior, a krase ga crveni, crni i bijeli geometrijski oblici s bež detaljima.

Spomenutom kaputu, kojim nikako nije uspjela proći nezamijećeno, parirala je visokim, crnim čizmama do koljena, a detalj crvenog potplata otkrio je da su djelo slavnoga Christiana Louboutina.

Za upečatljiv kaput Melania se također odlučila na prošlogodišnjoj ceremoniji pomilovanja purica, kada je zablistala u cvjetnom modelu od žakarda s potpisom slavne britanske dizajnerice Stelle McCartney.

  • +15
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju