TAJNE CARLE BRUNI

Bivša prva dama otkrila neobičan recept za ljepotu

02.01.2018 u 15:21

Bionic
Reading

Lijepa Carla Bruni, bivša prva dama Francuske, oduševljava svojom gracioznom ljepotom, a nedavno je otkrila kako održava svoj mladenački izgled

Iako ima 50 godina, zgodna Carla bez problema može zasjeniti i puno mlađe kolegice. Ova svestrana Francuskinja, nekad vladarica modnih pista, a danas cijenjena glazbenica, puno pozornosti posvećuje svom izgledu.

Bruni doista izgleda kao da nije ostarila niti dana 10 godina nakon što je postala prva dama Francuske!

Supruga bivšeg francuskog premijera Nicolasa Sarkozyja je otkrila kako svoju ljepotu održava različitim tretmanima, a tu su između ostalih i osobni maser, parenje lica i - kupka u pivu!

Slavna ljepotica koja se proslavila u modnom svijetu ove je godine objavila svoj novi album 'French Touch', ističe kako je za nju njega kože na prvom mjestu. Radije će više truda uložiti u njegu kože, nego lice zakamuflirati s make upom.

  • +7
Nicolas Sarkozy i Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije važnog događaja, Carla si priušti detoksicirajuću masku, a zatim masku s glinom. Katkad si kožu opusti i s parnom kupelji.

'Imam vrlo osjetljivu kožu, stoga mi masaža lica jako koristi. Koža mi nakon toga zbilja zablista. Nestane natečenost i suhoća, a koža prodiše', rekla je Bruni koja s Nicolasom ima šestogodišnju kćerkicu Giuliju.  

Atraktivna Francuskinja izbjegava tonove boje breskve, a umjesto teških pudera koristi BB i CC kreme te malo ružičastog rumenila u prahu. Za izbjegavanje prekomjernog sjaja T-zone, Carla redovito upotrebljava upijajući papir.

Kako bi se pripremila za nastup, Carli treba oko pola sata, a kosu nikad previše ne pegla već je 'ukroti' samo s par poteza.

Nakon napornog dana, bivša se manekenka se kune kako nema ništa bolje od tople kupke od piva!

  • +9
Carla Bruni Izvor: Reuters / Autor: Reuters

U tu kupku, otkriva, doda malo esencijalnih ulja lavande i arnike, što je savršen recept za opuštanje umornih mišića.  

Inače, zanimljivo je da se na njezinom novom albumu nalazi pjesma 'Miss You' benda Rolling Stones s čijim je frontmenom Mickom Jaggerom, nekadašnja prva dama Francuske početkom devedesetih imala burnu vezu premda je on tad bio u braku s Jerry Hall.