NIKAD LJEPŠA

Bujni dekolte Salme Hayek zapalio društvene mreže

02.01.2018 u 14:46

Bionic
Reading

Zanosna latina poznata po svojim raskošnim oblinama svoje je obožavatelje počastila novogodišnjom čestitkom na društvenim mrežama

Glumica Salma Hayek (51) s pravom nosi titulu jedne od najljepših glumica u Hollywoodu, a i u svojim pedesetima izgleda besprijekorno. 

Na Instagram je postavila fotografiju na kojoj sa širokim osmijehom pozira ispred znaka '2018' s lampicama, a za ovu je prigodu odabrala vrlo ženstvenu kreaciju. 

#happy2018 #feliz2018

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Haljina cvjetnog uzorka ukrašena remenom u obliku leptira naglasila je Salminu vitku figuru dodatno istaknuvši bujni dekolte lijepe Meksikanke koja još uvijek izaziva pozornost svojom klasičnom ljepotom. 

  • +8
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tamnokosa ljepotica stajling je začinila mladenačkom frizurom i zavodljivim štiklama otvorenih prstiju. 

Glumica ne krije kako je njezina slabost hrana, pa se mora dobro potruditi oko svoje linije. 

Veći dio godine Salma sa suprugom, francuskim biznismenom i nasljednikom modno-luksuznog carstva LMVH Francoisom-Henrijem Pinaultom, živi u Francuskoj, te priznaje da ponekad zna pretjerati u uživanju u delicijama tamošnje kuhinje.

  • +11
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikad nisam bila tip mršave cure. Ponekad sam, priznajem, bila na granici da postanem debeljuškasta, ali sam zato uvijek sretna. Svatko ima neku slabost, a moja je hrana. Ako voliš hranu i crno vino i onda još k tome preseliš se u Francusku, znači da ti je u isto vrijeme jako dobro, ali i loše.'

U svom je stilu ispričala i što stoji iza njezine zavidno vitke linije. 'Da nisam zaljubljena, sigurno bih se puno brže opustila. Ljubav mi daje taštinu potrebnu da se ne predam tako lako. Nisam nužno tašta, ali kad sam dobila preko dvadesetak kilograma u trudnoći, ipak me to pogodilo. Otad se barem trudim oko svoje linije', priznala je Salma.