OLIVIA CULPO

Bivša Miss Universe ponovno ima genijalnu ljetnu kombinaciju, a jedan je detalj ukrao pozornost

01.08.2021 u 15:49

Bionic
Reading

Lijepa Olivia Culpo, 29-godišnja influencerica i manekenka, ovih se dana nalazi u Italiji gdje uživa u turističkim obilascima

Zanosna brineta koja je svojedobno ponijela laskavu titulu Miss Universe na Instagramu ima vjernu sljedbu koju čini 4.9 milijuna pratitelja kojima često daje uvid u svoju svakodnevicu.

Olivia uživa punim plućima na zasluženom odmoru, a dobro se opremila i s ljetnim stajlinzima koje samo niže jedan za drugim.

Nakon što je izazvala pravu pomutnju na Instagramu u bikiniju s uzorkom trešanja, lijepa Amerikanka oduševila je još jednim izdanjem za čistu peticu.

U kratkom bijelom topu s volanom koji je otkrio njezin besprijekorni struk i crvenim kratkim hlačicama, Olivia je izgledala bez greške. 'Sljedeća postaja, Capri', napisala je Olivia pored fotografije na Instagramu.

  • +2
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Avalon / Avalon / Profimedia

Odličan dodatak ovom neodoljivom ljetnom izdanju bio je i sjajan make up i svileni šal kojim je ukrasila nisko vezani rep budući da je nedavno skratila svoje duge uvojke.

Dakako, komplimenata nije izostalo: 'Kraljica', 'Obožavam tvoj stil', 'Ljepotica'...

U ranijem je intervjuu, Olivia je izjavila kako stalno pokušava naći balans kad se radi o prehrani. '80 posto vremena zbilja pazim što jedem, a 20 posto si dopustim i nešto što želim jesti. To doista funkcionira', rekla je Olivia koja je 2018. pozirala za izdanje Sports Illustrated Swimsuit.