NOSILA SVE VELIČINE

Bitka s kilogramima pjevačici je donijela ogromnu zaradu

18.05.2014 u 08:40

Bionic
Reading

'Nosila sam sve moguće veličine na ovom planetu', izjavila je Jessica Simpson koja je na svojoj varirajućoj težini zaradila milijune

Naime, lijepa Jessica izjavila je da razumije sve žene jer je nosila ama baš sve konfekcijske brojeve.

Inače, Jessica je prije trudnoća bila poznata po svojoj savršenoj liniji, no nakon poroda ostalo joj je čak 23 kilograma viška. Postala je zaštitno lice Weight Watchersa i uspjela je skinuti višak kilograma. No, sada opet vitka Jessica otkrila je da joj je bitka s viškom kilograma pomogla da izgradi svoje poslovno carstvo.


‘Nosila sam sve konfekcijske veličine i razumijem žene. Jednostavno znam kako ih odjenuti’, rekla je Steveu Forbesu na summitu Power Woman u New Yorku.

Za svoju je novu kolekciju rekla kako želi da svaka žena ima samopouzdanja i da se dobro osjeća u onom što nosi. Razvila je liniju koja sadržava brojeve za najmanje, ali i plus size, a uspjelo joj je stvoriti brand koji joj godišnje donosi milijardu dolara zarade.

Pjevačica je, naime, 2012. rodila kćer Maxwell, a iduće godine rodila je sina Acea. U Weight Watchersima uspjela je izgubiti nakupljene kilograme.

‘Mijenjam se. Ja sam žena. Mislim da svi trebamo uživati u životu. I ako sam deblja dva ili tri kilograma ili 23. Ili ako imam dva kilograma manje. Težina ne treba definirati vas kao osobu’, rekla je Jessica.