VRUĆI VERSACE

Biste li se usudili odjenuti ovakve krpice?

23.02.2013 u 17:42

Bionic
Reading

Milanski tjedan mode se nastavlja, a u petak je najveći dojam ostavio Versace s kolekcijom koja žari i pali seksipilom

Na ovotjednom milanskom tjednu mode Moschino je totalno iznenadio kolekcijom u kojoj je glavna okosnica bio tradicionalni škotski uzorak.

Mankenke su na pistu izašle u kariranim crveno-zelenim sakoima s jahačim, glomaznim šeširima na glavi i zlatnim naušnicama koje su cijeloj viziji dale šik stil. Rossella Jardini u ime Moschina je rekla da je oduvijek voljela sve vezano uz Veliku Britaniju pa je ovoga puta odlučila iskoristiti dio te strasti za kolekciju.

Britanski Vogue piše kako je kod modne kuće Etro zanimljivo da se muške kolekcije čine uvijek feminiziranima, a ženske kolekcije imaju dašak muškosti u sebi. Tako je bilo i ovoga puta s naglaskom na urbani, digtalno sportki stil.

Veronica Etro
na taj zaključak se nasmijala i prokomentirala da bi moglo biti i obrnuto. Dodala je da kolekcija predstavlja tradiciju s moderniziranim detaljima bez kojih danas ni jedna žena ne može.

U novoj kolekeciji Donatelle Versace nema mjesta za one koje ne znaju što je agresivni, hrabar i izazovan seksipil. Njezini su modeli jednako tako mogli nositi upozorenje za opasnost ili uzbunu jer je količina seksi komada rapidno pojačavala otkucaje srca publike.

Zakovice, opaki nokti, uske haljine i odjeća koja se sastoji od tek komadića tkanine – Versace je pred svoje fanove položio pravi izazov.

Ozbiljno i nosivo dva su aduta ovogodišnje kolekcije Sportmaxa.

Cijela je priča podređena kvadratu, kocki i rombu, bez obzira na to je li riječ o bundi, torbici ili suknji. Dame koje će odabrati ovu odjeću jako dobro znaju što žele u životu i ne želite im se zamjeriti.

Uz Sportmax svakako treba još spomenuti i Iceberg koji se i ove sezone poigrao s pletivom, a Blumarine je oduševio sve poklonice nježnijih i pastelnih tonova.