ležeran stajling

Biste li je prepoznali? Katie Holmes pokazala novu frizuru, ali je pažnju najviše privukla haljinom bez grudnjaka

25.06.2021 u 18:57

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes za ležeran izlazak u New Yorku odabrala je jednako tako ležeran stajling, a poglede je privukla novom, znatno kraćom frizurom, ali i haljinom ispod koje nije odjenula grudnjak

Otkako je početkom svibnja prekinula vezu s dečkom Emiliom Vitolom Jr., Katie Holmes vrijeme najčešće provodi u društvu prijatelja. Tako je slobodno poslijepodne iskoristila za šetnju uz smoothie, a za tu priliku odjenula je ležeran, ali i upečatljiv stajling. Vrlo chic kombinacija uključivala je usku midi haljinu koja je jasno istaknula njezine obline. Rebrast materijal haljine pripijeno je naglašavao baš sve, pa je tako bilo jasno kako Katie za ovu dnevnu kombinaciju ne nosi grudnjak.

Ležerni i, očito, vrlo udobni stajling upotpunila je bijelim tenisicama koje je nezaobilazan trend ove sezone. Naime, bijele tenisice se odlično slažu s gotovo svim ljetnim kombinacijama, od hlača do haljina i suknji te ih ovo ljeto nose baš svi. Uz haljinu i tenisice Katie je preko ramena nosila i smeđu torbicu na preklop.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim upečatljivog stjalinga, Katie je prilikom šetnje njujorškim ulicama pokazala i novu frizuru. Naime, Katie je ošišala svoje duge valove te sada fura vrlo chic frizuru do ramena koja joj, moramo priznati, dobro pristaje.