SVI JE ŽELE

Biste li je nosili? Ova popularna torba ima listu čekanja od 120 tisuća ljudi, a cijena joj je upravo porasla

07.07.2019 u 09:23

Bionic
Reading

Torba s potpisom brenda Linjer koja je naziv dobila po tulipanu postala je predmet žudnje svih trendseterica, čemu svjedoče i prepune liste čekanja. Koliko god se puta vraćala u prodaju, svaki put rasproda se brzinom munje

Nešto neobjašnjivo privlačno ima u torbi 'Tulip' s potpisom brenda Linjer što privlači modne ovisnice poput magneta. Ova izgledom ništa pretjerano neobična torba izrađena je od najfinije kože, u stilu bucket torbe koja se pri vrhu sužava te dolazi u kombinaciji boja, a čini se kako su upravo ovaj spoj i činjenica da je torba istovremeno elegantna, trendi i praktična doprinijeli tome da ispliva na sam vrh modne scene.

Tulip torba doživjela je neočekivani odjek u javnosti, a toliko je tražena da svaki put kad se vrati u prodaju bude dostupna svega nekoliko sati. Da biste si osigurali jednu ovakvu Tulip ljepoticu, morat ćete stati u red, jer za ovu torbu postoji lista čekanja od 120,000 ljudi.

View this post on Instagram

The Tulip Bag, Natural/Red

A post shared by Linjer (@linjerco) on

Samo nekoliko dana nakon što je ponovno vraćena u prodaju, dizajneri su zaprimili toliko predbilježbi da su morali objaviti kako je model rasprodan te kako zbog stalnog rasta cijena sirovina moraju povećati i samu cijenu torbe.

No, nekako sumnjamo u to da će zbog povisivanja cijene Tulip torba odjednom postati neželjena u očima trendseterica.

Osnivači i dizajneri Jennifer Chong i Roman Khan svoj brend Linjer osnovali su 2014. godine, kako kažu, zbog toga što su bili frustrirani činjenicom da su kvalitetne dizajnerske torbe na tržištu precijenjene. Odlučili su dizajnirati vlastite minimalističke i visokokvalitetne modne dodatke koji neće biti bezobrazno skupi. Tulip torba prodaje se po cijeni od oko 3,500 kuna.

Naziv njihova brenda Linjer na norveškom znači 'linije', a njihove torbe su, kako i sami kažu, test vremena i po dizajnu i po kvaliteti.

Fanovi ove torbe su i brojne slavne ljepotice, uključujući Selmu Blair, Amber Heard, Brie Larson, Irinu Shayk i Rashidu Jones, a Linjer je upravo najavio novu kolekciju koja će zasigurno ostvariti u najmanju ruku jednaki odjek na modnoj sceni.

MODERNI KLASICI

Ovih devet dizajnerskih torbica nikad ne izlaze iz mode

Pogledaj galeriju