NIJE ZA SVAKOGA

Biste li ga nosili? Kylie Jenner proslavila otkačeni kombinezon od 480 kuna

19.12.2019 u 16:50

Bionic
Reading

Čini se da sve što dotakne namjlađa članica klana Kardashian-Jenner uspijeva pretvoriti u zlato. Nakon što je prije nekoliko dana na Instagramu objavila fotografije svog stajlinga u efektnom kombinezonu, isti je rasprodan u svega par minuta

Postoje influenceri i postoje sestre Kardashian/Jenner kojima polazi za rukom rasprodati sve što njihova vojska fanova zapazi na društvenim mrežama.

Prije nekoliko dana beauty mogulica i milijarderka Kylie Jenner na svom Instagramu, kojeg prati više od 153 milijuna fanova, objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira u otkačenom, kockastom kombinezonu iz suradničke kolekcije dizajnera Christiana Cowana i popularne modne trgovine Asos predstavljene u listopadu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Vibras 🖤🖤

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Spomenuti kombinezon od rastezljiva materijala, Kylie je stilizirala PVC modelom sandala i dizajnerovim crnim balonerom iz nadolazeće proljetne kolekcije. I dok će za navedene komade viđene na Kylie mnogi morati dublje posegnuti u novčanik, viđeni kombinezon iznosi relativno prihvatljivih 480 kuna zahvaljujući suradničkoj kolekciji dizajnera Christiana Cowana i popularne modne trgovine Asos.

Spomenutom kolekcijom Cowan se pokušao približiti mlađoj populaciji izjavivši na svečanom predstavljanju kolekcije u listopadu kako njegovu publiku na Instagramu uglavnom čine mlađe osobe koje si ne mogu priuštiti njegove komade, stoga im je svoj rad pokušao približiti kroz suradnju s britanskom modnom trgovinom Asos.

Popularnosti ove kolekcije nesumnjivo je pridonijela i najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, a netom nakon što se pojavila u kombinezonu iz spomenute kolekcije isti je u svega par minuta u potpunosti rasprodan.