MIA KOVAČIĆ

'Biološki sat otkucava mi k'o podmazan'

10.05.2011 u 12:51

Bionic
Reading

Sadašnja TV voditeljica, donedavno model i povremena glumica, a po zvanju dizajnerica, već drugu godinu zaredom zaštitno je lice modne marke Replay za Hrvatsku

Zato se nedavno vratila iz njihova sjedišta u sjevernotalijanskom gradu Asolu, gdje je dizajner Gigi Vezzola odabrao modele iz najnovije kolekcije koji joj najbolje pristaju: isprani denim i maksi suknje indigo uzorka.

'Honey, you're fabulous!', uzviknuo je, oduševljen svojim stilskim uratkom, potom ga poetski opisavši kao boemski šik retro šarma i spontanosti. Kombinacije su to u kojima ćemo je gledati u 'IN magazinu' Nove TV, ali će ih, kaže Mia, nositi i privatno.

S obzirom da je toliko involvirana u modu, bilo je zanimljivo čuti i koja će biti njena tri must have komada za ovu sezonu. Dok govori, osjeća se da je strastveni esteta, što ne čudi zna li se da je otprije godinu dana vlasnica diplome iz produkt dizajna.

Osim zanimanjem i znanjem, umjetnosti se dotakla i u glumačkim vodama u serijalima 'Bračne vode' i 'Zauvijek susjedi', ali to je samo izlet, kaže, jer radi se o teškom poslu gdje se zarađuje za kruh sa sedam kora.

S poslom modela dotle još uvijek koketira jer, priznaje, to joj je stepenica k onome što kani raditi u životu. Kako je s time počela na reviji vjenčanica, zanimljivo je bilo čuti vidi li se uskoro u takvoj opravi u stvarnom životu, kao i kuca li joj u 28. godini biološki sat, jer 'teren' je već spreman - već godinu dana je u sretnoj vezi s poduzetnikom Ivorom Vucelićem. Svoju prvu godišnjicu proslavili su na egzotičnom otočju Maldivima, o kojima Mia kaže da su raj na zemlji s tirkiznim oceanom i kućicama na vodi u kakvoj su boravili, uživali i prisjećali se zajedničkih sretnih trenutaka.

Za kraj, otkrila nam je kako se vidi za 20 i više godina.

Cijeli intervju s Miom Kovačić pogledajte u videoprilogu.

Videointervju s Miom Kovačić