JON HAMM:

'Bio bih užasan otac'

28.03.2012 u 09:06

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Momci s Madisona' izjavila je da ne želi imati djecu i divi se svojim prijateljima i kolegama koji ih imaju

Čini se da Jon Hamm ima puno sličnosti s likom Dona Drapera kojeg tumači u hit seriji 'Momci s Madisona'. Iako ima puno prijatelja s djecom, njega roditeljstvo uopće ne zanima. 'Ja bih bio užasan otac', izjavio je za US Weekly.

Hamm, uz

premijeru pete sezone popularne serije, igra ovog proljeća na velikom platnu, u filmu 'Prijatelji s djecom' koji je režirala njegova partnerica Jennifer Westfeldt, s kojom je u vezi već 14 godina. Objašnjava da se divi svojim kolegama koji predano rade i podižu djecu. 'Vidim svoje prijatelje koji imaju djecu i nije mi jasno kako su uopće mogli ustati da bi na setu bili prije šest sati', objašnjava. Jedna od prijateljica s djetetom je January Jones, koja igra njegovu hladnu bivšu suprugu Betty, a ima šestomjesečnog sina Xandera.

'Xander je presladak', kaže Hamm. Hammova djevojka Jennifer Westfeldt (42) nedavno je u New York Timesu objasnila zašto oni nikad neće imati obitelj.

'Razmišljala sam o tome puno u posljednje vrijeme. Nikad nisam mislila da ću biti u ovim godinama, a da neću imati djecu', priznala je Westfeldt. 'Ali, moj je život također otišao u milijun smjerova koje nisam predvidjela. Mi imamo prilično dobar zajednički život. Vjerojatnost da ćemo jednog dana požaliti zbog te odluke ne čini nam se kao  dovoljno uvjerljiv razlog da to učinimo', kaže iskreno Westfeldt.