KRAŠ KIKI

Bilo kuda - voće i vitamini svuda

16.03.2009 u 11:29

Bionic
Reading

Nekada zanemareni na stražnjoj strani pakiranja, deklaracije i sastavi prehrambenih proizvoda polako dolaze u prvi plan. Prateći svjetske trendove, moderni potrošači ih pomno proučavaju, pazeći da je ono što kupuju kvalitetno, zdravo i da sadržava što više prirodnih sastojaka. To se osobito odnosi na proizvode za djecu jer svakom je roditelju zdravlje mališana na prvome mjestu.

Bombone, zasluženo ili ne, često prati loš glas šarenih zavodljivih poslastica punih umjetnih sastojaka.

Kraš je odlučio tome stati na kraj, u što su se uvjerili svi koji su u posljednje vrijeme posegnuli za vrećicom bombona KiKi i bacili pogled na deklaraciju. Ono što su tamo mogli vidjeti zasigurno ih je razveselilo i ponukalo da svoje mališane razvesele slatkim iznenađenjem.

KiKi karamele i KiKi gumioza gumeni bomboni redom su prilagođeni potrebama modernih klinaca i klinceza i željama njihovih savjesnih roditelja.
Bez umjetnih bojila i aroma, cijela linija KiKi bombona bez problema pobija tezu o 'zločestim' slatkišima. S pravim voćem, probranim biljnim ekstraktima i s dodatkom vitamina i minerala, bomboni KiKi su pravo osvježenje u ponudi dječjih slatkiša.

Tako npr. KiKi karamela jagoda u svojem sastavu ima čak 10 prijeko potrebnih vitamina (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, E, H), a u jednoj ih je vrećici dovoljno da mogu zadovoljiti 50 posto dnevnih potreba organizma za tim vrijednim vitaminima. KiKi mliječna karamela obogaćena je kalcijem, a KiKi lješnjak svoj neodoljiv okus duguje pravim, fino mljevenim lješnjacima. KiKi plus dodatno je obogaćen nezamjenjivim vitaminom C, kojeg u vrećici tih sočnih voćnih karamela ima dovoljno za dnevnu opskrbu organizma C vitaminom, posebno potrebnim u proljeće.
Ekipu KiKi gumioza čine izvrsni gumeni bomboni bez masti, bez umjetnih bojila i s pravim voćem. KiKi medo i XXL zmije obogaćeni su probranim biljnim ekstraktima i voćem, sočne breskvice sadrže koncentrat pravog soka breskve, a slatka crvena srca kriju prirodni okus jagode i sok bazge. Čak je i KiKi gumioza Cola bojana karamelom i sadržava isključivo prirodne arome čija kombinacija daje onaj omiljeni kola okus.

KiKi bomboni stvoreni su modernim proizvodnim procesima, u strogo kontroliranim uvjetima i u skladu s najnovijim prehrambenim trendovima.

Ukusni i zabavni, predstavljaju novu generaciju bombona, onu koju ćete mirne savjesti ponuditi svojim mališanima.