MOĆ UVJERAVANJA

Bilo da to rade kako bi se izvukli, bilo zbog nekog mutnog cilja, ovo su najveći muljatori među horoskopskim znakovima

23.05.2021 u 08:06

Bionic
Reading

Svi ponekad slažemo da se izvučemo iz nevolje ili da ne povrijedimo dragu osobu. No neki horoskopski znakovi čine to češće i bolje od ostalih

Blizanci

Izuzetno maštoviti i domišljati, znaju preokrenuti svaku priču u svoju korist i prikazati se pozitivcem. Ustanu li ujutro na krivu nogu i zbog toga povrijede nekog tko im je blizak, sljedeći će dan nijekati tu epizodu i uvjeravati sve nazočne da je bilo malo drugačije. Budući da vješto barataju riječima, to će im uglavnom i poći za rukom, a žrtva će biti toliko zbunjena da će se zapitati je li s njenim pamćenjem sve u redu.

Dospiju li u sudnicu u ulozi optuženika, hladnokrvno će odbaciti sve točke optužnice i majstorski se snalaziti u alternativnom, lažnom scenariju koji će ponuditi sudu. Zakasne li na dogovor ili aljkavo obave zadatak koji im je povjeren, izmislit će priču koja bi mogla ući u anale znanstvene fantastike, no svejedno će biti prilično uvjerljiva. Najvažnije im je da u svojim prilagođenim verzijama istine ispadnu nevinašca ili junaci, nikako zlikovci ili kukavice.

  • +3
Naomi Campbell rođena je u znaku Blizanaca 22. svibnja 1970. Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Ribe

Ne muljaju zato što to žele ili u laži nalaze veselje, nego zato da bi se izvukle iz nevolje, nagovorile nekog da im oprosti dug, svjedoči u njihovu korist ili se pomiri s njima. Nakon nekog vremena mogu zaboraviti što je istina, a što laž i počinju vjerovati u vlastitu izmišljotinu.

  • +16
Sharon Stone rođena je u znaku Riba 10. ožujka 1958. Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Vaga

Poslovično željne izbjegavanja otvorenih sukoba, muljat će da bi se obranile od optužbi i izvukle iz problema. Najčešći je slučaj izvlačenje od optužbi za nevjeru. Rođene su manipulatorice i nemaju granica u izvrtanju istine.

  • +7
Addison Rae u horoskopu je Vaga, rođena je 6. listopada 2000. Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Škorpion

Pripadnici tog znaka itekako znaju obmanjivati, a glavni su im motivi dolaženje do nekog mutnog cilja i želja za zlostavljanjem žrtve. Dobro pamte što su prethodno slagali tako da ne upadaju u proturječja. Ako ih netko otkrije u laži, prelaze u protunapad.

  • +11
Julia Roberts u horoskopu je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA