JESSICA SIMPSON

Bila sam nezadovoljna sobom i dugo mi je trebalo naučiti prihvatiti svoj izgled

24.08.2020 u 23:47

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Jessica Simpson ne krije kako se dugo borila s vlastitim samopouzdanjem

Slavna plavuša koja je prošloga mjeseca proslavila 40. rođendan otkrila je kako se dugo borila s ekcemom koji joj se vratio nakon rođenja kćerkice Birdie.

'Stalno sam se užasavala da će netko vidjeti kožu na rukama koju sam skrivala. Nakon što sam rodila Birdie, stanje se ponovno pogoršavalo. Bilo mi je neugodno pozirati suprugu dok me je snimao s kćerkicom jer sam stalno vidjela to crvenilo', prisjeća se Jessica koja se proslavila ulogom u komediji 'Dukes of Hazzard' s Johnnyjem Knoxvilleom.

Vremenom je, dodaje, stekla samopuzdanje i naučila prihvatiti svoj izgled.

Ipak, oscilacije u težini, kaže, prisutne su od teen vremena kad je još kao tinejdžerica morala radi karijere smršavjeti 15 kilograma jer su to od nje tražili iz diskografske kuće.

Kako se u zadnjoj trudnoći udebljala više od 100 kilograma, odlučila je promijeniti način prehrane i počela vježbati te je nedavno sve zadivila svojim novim izgledom.

U srpnju je baš za svoj rođendan uspjela istopiti nagomilane kilograme i stati u stare traperice koje je nosila prije 14 godina.

Majka troje djece je uspjela skinuti čak 40 kilograma uz pomoć tjelovježbe i zdrave prehrane te podrške supruga Erica Johnsona s kojim je u braku od 2014.