LARRY KING

Slavni voditelj prvi puta progovorio o nezamislivoj tragediji koju je doživio

24.08.2020 u 18:49

Bionic
Reading

Proslavljeni TV voditelj Larry King, nakon velike obiteljske tragedije kad je u samo nekoliko tjedana izgubio dvoje odrasle djece, prvi puta je progovorio o ovoj velikoj tragediji

Dugogodišnje zaštitno lice CNN-a putem Facebooka je poručio kako nijedan roditelj ne bi trebao takvo što proživjeti.

'Nijedan roditelj ne bi trebao pokopati svoje dijete. To me je potpuno slomilo', objavio je u svom dirljivom postu Larry King (86) koji je u samo 23 dana razlike izgubio sina Andyja (65) i kćer Chaiju (51).

King je napisao kako je slomljena srca nakon smrti svoje djece. 'Oboje su bili osobe dobra srca i jako će mi nedostajati', napisao je na Facebooku slavni TV voditelj, objavio je People.

Zahvalio je na podršci i zamolio za poštivanje privatnosti u tim teškim trenucima.

Kako je ranije objavljeno, kći Larryja Kinga, 51-godišnja Chaia, izgubila je prošlog četvrtka bitku sa zloćudnom bolesti, rakom pluća, a kasnije se doznalo da mu je 28. srpnja od srčanog udara preminuo i 65-godišnji sin Andy. Larryjev najmlađi sin Cannon na Instagramu je objavio dirljiv post o sestri i bratu uz njihove fotografije.

'Proteklih mjesec dana je bilo izuzetno teško za mene, moju obitelj i posebno mog oca. Prije nekoliko tjedana moj brat Andy iznenada je preminuo, a onda sinoć moja draga sestra Chaia mirno je preminula u snu nakon borbe s rakom pluća. Andy je uvijek imao snažan utjecaj na nas zbog svoje zarazne optimističnosti. Nemam nijednu lošu uspomenu na Andyja, kao ni moj tata.. Chaia se nikad nije bojala i uvijek je bila pozitivna. Voljela je svoju obitelj, a posebnu ljubav gajila je prema životinjama. Kadgod bi Chaia bila s nama, bili smo sretni'.

Larry King posvojio je Andyja 1962. nakon što je oženio njegovu majku Alene Akins, a nekoliko godina kasnije rodila se Chaia. Larry King ženio se ukupno osam puta, od toga dva puta za Alene Akins. Prošle godine razveo se od svoje zadnje supruge 60-godišnje Shawn King.

Slavni novinar i voditelj, koji ima još troje živuće djece, oporavlja se od zdravstvenih poteškoća uzrokovanih srčanim udarom kojeg je doživio prošle godine i zbog kojeg je dva tjedna bio u komi.