SANJA DUGGAN:

Bila sam grešnica i ludo trošila na krpice

30.06.2010 u 11:50

Bionic
Reading

London, Pariz, Los Angeles šoping su meke u kojima svoju provokativnu odjeću kupuje Sanja Duggan, poduzetnica i bivša manekenka. Modni moto joj je 'Nikad ne reci nikad', jer zna obući i tajice i leopard uzorak nad kojima se ne tako davno zgražala

'Ima dana koje provedem u trenirci i uggsicama, a katkada u štiklama i trapericama ili, pak, elegantnoj haljini', rekla je Sanja Duggan za Story

Iako slovi kao žena kojoj je moda na listi prioriteta, ona se ne osjeća tako. 'Odjenem što mi prvo padne pod ruku, jer, naposljetku, modom modom i stajlingom izražavamo sebe i svoju individualnost. No ne provodim sate u šopingu ili pred ogledalom', otkriva Duggan. Dodala je i da su joj Sienna Miller, Kate Moss i dizajner Balmain modni uzori.

Budući da je živjela u Los Angelesu, taj je grad uvelike oblikovao njezin stil. 'Modni kriteriji kod nas i tamo nevjerojatno su različiti. Amerikancima je doista svejedno kako su odjeveni i kako je netko drugi odjeven, a kod nas modni izričaj često predstavlja statusni simbol. Zazirem od takvog natjecanja i konzumerizma!' naglasila je ova i poslovno uspješna ljepotica.

Otkrila je i da je za nju nevjerojatna glupost potrošiti vrtoglavu količinu novca na krpice te da to ne znači da nije imala takvih grijeha.