ISTRAGA O SMRTI PEACHES

Bila je opsjednuta narkomanom, a za smrt sumnjiče muža

06.05.2014 u 10:01

Bionic
Reading

Britanska voditeljica Peaches Geldof preminula je od predoziranja heroinom, potvrdio je to obdukcijski nalaz. Sada je uslijedila policijska istraga i saznanje tko je bio dobavljač, a osumnjičen je njezin suprug

Daily mail donosi kako je prvoosumnjičeni 23-godišnji suprug preminule Peaches, Thomas Cohen s kojim ima dva malena sina. Thomas će uskoro biti pozvan na ispitivanje.
Policija pokušava ustanoviti i je li ta 25-godišnjakinja heroin uzela izvan kuće, s obzirom na to da u njezinoj kući po dolasku hitne službe nije bilo pribora za konzumiranje droge. Cilj im je pronaći osobu koja joj je prodala drogu koja je za nju bila smrtonosna, ali i otkriti je li drogu uzela slučajno ili namjerno s obzirom na to da je posljednjih nekoliko mjeseci bolovala od depresije.


Nije tajna kako je Peaches javno hvalila lik i djelo glazbenika Elliotta Smitha koji je počinio samoubojstvo 2003. nakon problema s drogama. Javno ga je nazvala svojom srodnom dušom, a navodno je njime bila i opsjednuta.

'Možda da svoj blog nazovem 'je*** opsjednuta Ellittom Smithom', napisala je Peaches nekoliko dana prije smrti i objasnila svoju ljubav prema njemu: 'On govori kao netko tko razumije depresiju i ovisnost o drogama, netko tko s tim živi svaki dan sarkastično slaveći trijeznost i uglavnom sretne prijatelje koji nisu uspjeli ispuniti svoju misiju da ga spase od nečega što nikad neće moći razumjeti.'