TUŽAN DAN ZA MUŠKARCE

Bikiniju je odzvonilo, jednodijelni badići su opet 'in'!

24.04.2013 u 21:42

Bionic
Reading

Provedena je anketa kojom se nastojalo utvrditi koliko su žene nesigurne u svoj izgled te kako njihovi osjećaji utječu na odabir idealnog kupaćeg kostima

Zvijezde Sofia Vergara i Kim Kardashian predvodnice su trenda velikog povratka jednodijelnih kupaćih kostima.

Od 2.321 anketirane žene u jednom istraživanju samo je 18 posto izjavilo da ljeto žele provesti u minijaturnom bikiniju. Većina američkih žena, njih čak 53 posto, planira slijediti njihov primjer, uz objašnjenje da takav dizajn bolje odgovara njihovim oblinama, prenosi Daily Mail.

Žene koje bi se odlučile za jednodijelni kupaći kostim tvrde da je, iako konzervativan izbor, puno bolje prilagođen njihovoj figuri i da se ugodnije osjećaju u njemu.

Rezultati ankete pokazuju da žene biraju kupaće kostime procjenjujući koliko neki model sakriva ili ističe njihove atribute. Anketom se zapravo željelo dokazati u kolikoj mjeri su žene nesigurne u svoj izgled i koliko ih ta nesigurnost motivira za odabir idealnog kupaćeg kostima.

Na pitanje misle li da imaju dobro tijelo za pokazivanje ne plaži, 82 posto ispitanica odgovorilo je negativno. Trećina se već priprema za ljeto uz dijetu.