PEROLAKA KATEGORIJA

Bijes i urnebes: malim autom na mali auto!

15.01.2014 u 15:20

Bionic
Reading

Da nije pomalo tužan, ovaj napad malog auta na jedva većeg protivnika bio bi najsmješniji automobilistički video godine. Bijesni vozač Alze zalijeće se poput pjetlića na Boon. Oba su auta kod nas poznatija kao Daihatsu Cuore

Sve je snimio (mobitelom) čuvar parkinga u Maleziji koji se potrudio pokazati nasrtaje iz nekoliko rakursa. Svi pokazuju vozača Perodue Alze kako udara u parkirani Boon Luminas, zapravo noviji model istog proizvođača i, procjenjujemo od oka, jedan od najmanjih serijskih automobila na svijetu.

Normalno, kad se zalijećete autom male mase i još manje snage, šteta i nije bog zna kakva. Nakon desetak udaraca parkirani auto pomaknut je za par metara, a napadač ne samo da još radi, nego nije uspio razbiti ni svjetla.

I onda to tako traje. Udaraju se i udaraju, ali bez ikakve naznake koliko bi to moglo potrajati. Ne znamo kako je završilo, nakon desetak minuta odustao je i snimatelj. Ujedno, ovaj video reklamira se kao idealan ako ne možete zaspati. Umjesto ovaca koje preskaču ogradu, možete brojati udarce srebrnog autića.