KULTNI KLASICI

Bijele tenisice nikad ne izlaze iz mode, a u ove modele najviše se isplati investirati

17.01.2023 u 12:42

Bionic
Reading

Gotovo svake godine svjedočimo velikoj popularnosti pojedinih modela tenisica, no ako vlastitu kolekciju ne planirate beskrajno širiti, postoji nekoliko onih koji iz uspješno odolijevaju trendovima iz sezone u sezonu, a čija je glavna karakteristika bijela boja

Tenisice kao vrsta obuće imaju bezvremensku svestranost koja nadilazi trendove, čime su zaslužile prvo mjesto u svijetu mode. Od ljubavi dizajnerice Phoebe Philo i Guccijeva Alessandra Michelea prema Adidasu, do Balenciaginih rasprodanih 'tatinih' tenisica, sada smo na točki gdje je nošenje tenisica jednako uobičajeno kao i nošenje štikli, a u tom slučaju ne postoji bolji odabir od bijelih modela.

S mnoštvo opcija na tržištu, postavlja se pitanje kako pronaći idealan par za sebe? Svake sezone na sceni se pojavljuje pregršt modela koje možete izabrati—bilo da se radi o cool novom brendu kojim su svi oduševljeni ili je neka modna kuća izdala svoju verziju klasičnih bijelih tenisica - uvijek postoji svjež i novi inspirirajući model za odabrati.

Posljednjih mjeseci na street style sceni glavnu riječ vodi dobro poznati model Samba tenisica brenda Adidas, dok već nekoliko uzastopnih sezona ljubiteljice mode ne kriju opsesiju modelima brenda New Balance. Uz navedene potrebno je spomenuti i kultne modele poput bijelih starki, Nikeovog modela Air Force 1 i, u novijoj povijesti, bijele tenisice brenda Veja u duhu održive mode. Osim bijele boje, svima njima zajednički je bezvremenski izgled, što ih u konačnici čini dugoročno isplativom investicijom.

  • +3
Kultne bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo