10 neodoljivih kombinacija

Volimo opušten stil Francuskinja, a evo kako ga u nekoliko laganih koraka postići

09.01.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Camille Rowe savršeno kombinira različite stilove s retro dodacima, a pokazuje nam i kako podići svaki stajling vintage komadima

Camille Rowe, francuska glumica i manekenka, poznata je po svom umijeću spajanju različitih stilova koje besprijekorno kombinira s retro detaljima.

U svoje moderne kombinacije unosi dašak jednostavnosti, a uvijek je primjetna i njena strast prema vintage komadima koje je učinila svojim simbolom.

U čast njenom 33. rođendanu, uživajte u deset kombinacija koje karakteriziraju njen stil - spoj francuske elegancije i besprijekorno cool prirodnog looka inspiriranog Kalifornijom.

Udobnost na prvom mjestu

Camille je pokazala kako zna spojiti savršeni stajling s udobnošću. Iskombinirala je široke bijele hlače s jaknom pastelne zelene i smeđe boje podstavljene vunom, potom je toplu kombinaciju crne boje razbila tek znakom Nike na istovjetnim crnim tenisicama i bijelom torbicom.

Na posljednjoj fotografiji pokazala je svoj najležerniji stil - u ružičastom kućnom ogrtaču koji casual nosi na bijele tajice i tenisice.

Odijelo bezvremenske elegancije

Francuska glumica i manekenka pokazala je kako je kombinacija bijelih hlača i bijelog odijela - nepogrešiva! Dodatno ju je obogatila srebrnom prozirnom bluzom i istovjetnim šalom u retro stilu.

Nigdje bez vintage majice kratkih rukava

Na ovoj 33-godišnjakinji svaka kombinacija s t-shirtom izgleda apsolutno neodoljivo! Pogotovo kada je s vintage uzorkom, jednim od njenih zaštitnih znakova.

Neodoljiv muško-ženski šarm

Kombiniranje različitih stilova omiljena je modna opcija za Camille Rowe. Pa, zašto ne kombinirati elemente muške i ženske mode?

Camile nam pokazuje kako se to radi spajajući lepršavu bijelu košulju širokog kroja s crnim muškim prslukom, a potom i izazovnim odabirom širokog muškog odijela na golu kožu!

Za kraj, francuska ljepotica pokazala je kako se muževna šilterica može vrlo dobro slagati s haljinom ili drugim ženstvenim komadom po izboru, pogotovo ako je znamo nositi samopouzdano poput nje...

Suptilno otkriveno donje rublje

Kako unijeti dašak odvažnog seksipila u biznis look, Camille je pokazala kombinirajući visoku suknju sa sakoom u tamnim bojama, ispod kojeg je suptilno otkopčala košulju kako bi pokazala tragove crnog grudnjaka.

U stilu trenda colorblock

Stil colorblock bio je jedan od najomiljenijih protekle godine, a Camille pokazuje da ga maestralno zna nositi i uklopiti u fotografiju. Odlučila se za haljinu i bikini u žarkoj nijansi žute te se stopila s jastučićima u istoj boji.

Marama je trendi i ljeti i zimi

Camille je pokazala kako s maramom kao modnim dodatkom ne možemo pogriješiti niti ljeti, niti zimi te kako je možemo kombinirati u street style kombinacijama, ali i onim malo otmjenijima.

U svakom slučaju, marama je dodatak koji unosi dašak otmjenosti u svaki stajling!

Uvijek in sunčane naočale

Modni dodatak koji je, bez sumnje, vječno in definitivno su sunčane naočale. S time se slaže i francuska ljepotica na kojoj svaki model izgleda apsolutno savršeno!

Šešir s Divljeg zapada

Uz šešir 's Divljeg zapada' svaki bikini izgledat će još bolje! U ovom slučaju, Camille je svoj jednostavni i elegantni maslinasto zeleni kupaći kostim podignula na drugu razinu upravo s jednim takvim retro šeširom.

Nepogrešiva couture pidžama

Osim što oduševljava u svojim dnevnim kombinacijama, 33-godišnja Francuskinja zna kako se obući i za - spavanje! To je pokazala u svojoj couture svilenkastoj pidžami vatreno crvene boje. Naravno, ništa bez ruža u istoj boji!

  • +9
Camille Rowe Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia