GRECE GHANEM

Bezvremenski modni komad koji skida godine odličan je za prijelazno razdoblje

03.04.2024 u 12:44

Bionic
Reading

Grece Ghanem, 50 plus modna ikona s rastućom vojskom obožavatelja na svom profilu na Instagramu, s lakoćom kombinira inspirativne stajlinge, a oni nisu rezervirani samo za zrelije dame - dapače

Za nju su godine samo broj, a premda će ove godine obilježiti 60. rođendan, Grece Ghanem svojim razigranim modnim stilom krši nepisana pravila odijevanja za pedeset plus dame.

Sjedokosa Kanađanka rođena u Libanonu dobro je poznato ime svima onima koji cijene neobičan i unikatan modni stil.

Ona rado eksperimentira modom i radi to s puno ukusa, a često spaja nespojivo i pri tome se odlično zabavlja.

'Čvrsto vjerujem da bi žene trebale biti zapažene bez obzira na godine i imati slobodu odijevati se onako kako im se sviđa', rekla je jednom prigodom, što redovito dokazuje i svojim izdanjima.

MA TKO BI im DAO TE GODINE

Ove divne plus age dame osvajaju ljepotom, ali i stilom

Pogledaj galeriju

Odvažni krojevi, vedre boje, miksanje uzoraka, otkačeni modni dodaci... Ghanem modne odvažnosti definitivno ne nedostaje, a broj njezinih obožavatelja sve je veći te je već sad dostigla impresivnu brojku od 1,7 milijuna pratitelja. Vlasnica prepoznatljive sijede bob frizure i eklektične garderobe ponovno nas je oborila s nogu u cool stajlingu.

Bajkerske jakne uvijek su dobra ideja za prijelazno razdoblje, a ako niste sigurni jesu li prikladne i za zrelije dame, ona ima više nego dobar dokaz.

Cool jaknu (Courrages) kombinirala je s efektnim Guccijevim hlačama širokih nogavica i elegantnim cipelama na petu od lakirane smeđe kože, a stajling koji bi se svidio i 20-i-nešto-godišnjakinjama, ali i 50 plus trendsetericama, nadogradila je sunčanim naočalama i Guccijevom torbicom. Prozračan make up i trendi bob zaokružili su ovaj besprijekoran stajling jedne od najpopularnijih 50+ modnih influencerica.