TAJNE LJEPOTE

Bez ovih jeftinih proizvoda ne mogu poznate glumice

24.07.2013 u 09:07

Bionic
Reading

Iako se podvrgavaju skupim tretmanima, vježbaju, imaju nutricioniste i osobne trenere, sve poznate glumice vjerojatno imaju barem jedan relativno jeftin beauty proizvod kojem su vjerne. Možete li vjerovati da gel za umivanje Jennifer Aniston plaća samo 16 kuna ili da Diane Kruger pere kosu šamponom od 35 kuna

Evo bez kojih jeftinih i efikasnih proizvoda ne mogu poznate i slavne zvijezde.

Diane Kruger Možda zavidimo lijepoj glumici Diane Kruger zbog njezine, savršene kose i tena, no čini se da ona ne troši previše na neke beauty proizvode. Naravno, iako u svojoj kolekciji ima skupe brendove, kosu njeguje i šamponom na bazi zobi i mlijeka koje košta samo 35 kuna. Barem je tako otkrila u jednom intervjuu za Vanity Fair.

Beyonce Izgleda kao milijun dolara, no najdraži proizvod joj je piling za tijelo koji košta 125 kuna, a u sebi sadrži morsku sol. Beyonce je za Allure otkrila kako ovaj piling ujedno i vlaži kožu, ima ugodan miris i evocira na plažu, a kako ujedno i hidratizira ne mora uvijek nanositi losion.

Blake Lively pak nije imala uvijek savršen ten, a kako bi se riješila akni, koristila je gel za čišćenje lica koji je koštao samo 90 kuna. Priznala je za MNS Lifestyle da joj je bitan make-up i frizura, ali da uvijek temeljito očisti kožu.


Halle Berry uvijek izgleda besprijekorno, a za savršenu frizuru koristi vosak za kosu koji stoji oko 130 kuna. Njime oblikuje frizuru kada joj je kosa kratka.

Dita Von Teese Poznata je po svojoj crnoj kosi, putenom bijelom tenu i crvenom ružu. Najdraži joj je jedan koji stoji 95 kuna. Prilično povoljno, a garantira super look.

Emma Stone ima izrazito osjetljivu kožu i alergična je na puno proizvoda koje je probala. Njezin su izbor stoga prirodni preparati, a pronašla je jedan gel za čišćenje lica koji stoji oko 50 kuna. Ponekad lice očisti i pilingom koji napravi od praška za pecivo i smeđeg šećera.

Jennifer Aniston Glumica koja njeguje uglavnom minimalistički izgled bez previše make-upa, otkrila je kako se i kod beauty proizvoda drži filozofije 'što jednostavnije, to bolje', izjavila je za InStyle. Naime, još od srednje škole za čišćenje lica koristi gel koji stoji samo 16 kuna.