DRUGAČIJI POGLED NA ŽIVOT

Beyoncé počela promovirati svoju suradnju s Adidasom

09.12.2019 u 19:43

Bionic
Reading

Beyoncé Knowles-Carter za časopis Elle progovorila je o održavanju ravnoteže između privatnog i poslovnog života

Pjevačica Beyoncé dala je intervju za siječanjski broj časopisa Elle te se fotografirala u svojoj rodno neutralnoj kolekciji IVY PARK x Adidas. Neke od promotivnih fotografija stavila je i na svoju stranicu Instagrama.

View this post on Instagram

IVY PARK January 18

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyoncé se fotografirala širom Los Angelesa, a autorica slika je Melina Matsoukas.

'Zadnji put kad sam išla u trgovački centar, zapravo se više radilo o malom dućanu, bilo je prije Madonninog koncerta. Jay i ja smo se ušuljali u jedan dućančić i kupili grickalice. Čisto da znate, kad idemo u shopping u Target, vidimo vas kako nas potajice fotografirate', rekla je Beyoncé.

'Najveći stres mi predstavlja održavanje ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Trudim se uvijek biti prisutna za svoju djecu – vozim Blue u školu i Rumi i Sira na njihove izvanškolske aktivnosti, uvijek pokušavam pronaći vremena za romantične izlaske s mužem te svaki dan večeram s obitelji. Žongliranje rasporeda zna biti vrlo stresno, no pretpostavljam kako tako izgleda život svake majke koja radi', rekla je pjevačica.

Pitanje na koje Beyoncé najčešće mora odgovoriti u javnosti je 'je li trudna'. Ona to mrzi.

'Skinite mi se sa jajnika', njen je odgovor na to pitanje.

Pjevačica je zadovoljna svojim izgledom bez obzira na sve promjene. Djeca i zrelost naučile su je da se voli bez obzira kako izgleda.

'Uspjeh mi više ne izgleda isto. Spontani pobačaji su me naučili da sama sebi budem majka prije nego što to budem drugima. Kad sam dobila Blute, moja svrha postala je dublja. Umrla sam i ponovo se rodila, a moja želja da se bolje upoznam postala je još jača', rekla je Beyoncé.

  • +7
Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža / VAEM / MiamiPixx / MEGA / Backgrid USA