POTVRDILA NAGAĐANJA

Sestra slavne Beyonce u tajnosti se rastala nakon pet godina braka

01.11.2019 u 22:01

Bionic
Reading

Pjevačica i sestra planetarno popularne popularne Beyonce, Solange Knowles, javnosti je potvrdila da su se ona i njezin drugi suprug Alan Ferguson rastali ranije ove godine nakon što su izrekli sudbonosno 'da' krajem 2014. godine

U podužoj Instagram objavi o duhovnoj evoluciji i želji za 'životom u istini', mlađa sestra slavne Beyonce priznala je da su joj posljednje dvije godine donijele 'fizičku i duhovnu tranziciju nego ikad prije'.

'Moje tijelo mi nije ostavilo izbora nego slušati ga i biti miran u tišini. Započinjem svoj put u suočavanju sa svojim najgorim neprijateljem - strahom. Od tinejdžerskih dana živim svoje najbolje i najgore trenutke pred svjetlima reflektora i javnosti. Uvijek sam pokušavala živjeti u svojoj istini, bez obzira koliko bila ružna ili puna ljubavi...Prije 11 godina upoznala sam fenomenalnog čovjeka koji je promijenio moj život i smisao postojanja. Početkom ove godine razdvojili smo se. Smatram da je potrebno zaštititi svetost moje osobne istine i živjeti u njoj u potpunosti, onako kako sam živjela i prije', napisala je pjevačica.

S 56- godišnjim redateljem glazbenih videospotova Alanom Fergusonom, Solange Knowles (33) vjenčala se u studenom 2014. godine u opernoj kući Marigny u New Orleansu pred prijateljima i obitelji, uključujući sestru Beyonce, šogora Jay Z-ja i nećakinju Blue Ivy.

Iz braka s prijašnjim suprugom Danielom Smithom Solange ima 15- godišnjeg sina Daniela Juleza.

Solange Knowles i Alan Ferguson Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia