PETICA IZ STILA

Besprijekorno izdanje slavne mame: Kada je moda u pitanju, supruga najseksi muškarca ima što za pokazati

25.11.2019 u 17:19

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen, uvijek nas iznova oduševi svojim stilskim umijećem. Slavna ljepotica koja se proslavila poziranjem na naslovnici časopisa Sports Illustrated uvijek je besprijekorno dotjerana, a njezini stajlinzi pomno osmišljeni. Teigen je nedavno svojim stajlingom privukla pažnju na ulicama New Yorka gdje su je paparazzi snimili u društvu supruga i jednogodišnjeg sina

Zanosna Chrissy Teigen i njezin slavni suprug John Legend, kojeg je magazin People nedavno proglasio najseksi muškarcem, često zbog poslovnih obaveza posjećuju New York, a upravo ondje su boravili proteklih dana. Slavna brineta koja je prije godinu dana rodila drugo dijete, sina Milesa, brzo je povratila vitku figuru, unatoč zlim jezicima koji su joj zamjerali višak kilograma.

Otkako se vratila na staru tjelesnu kilažu, lijepa manekenka izgleda besprijekorno, a takvi su i njezini stajlinzi koje smo proteklih dana imali prilike vidjeti na ulicama New Yorka.

33-godišnja ljepotica promijenila je nekoliko stajlinga tijekom boravka u Velikoj jabuci, a nama se posebno dopalo njezino posljednje modno izdanje. Teigen je za poslijepodnevni izlazak sa suprugom i jednogodišnjim sinom odabrala vrlo jednostavno, a istovremeno elegantno izdanje koje bismo i sami voljeli nositi tijekom ovih jesenskih dana.

  • +4
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Plave skinny traperice brenda Citizens of Humanity slavna brineta je uskladila s običnom crnom dolčevitom, ali je zato stajling začinila statement komadima kao što su kožni kaput u boji konjaka s potpisom brenda Loewe i visoke bež čizme s kroko efektom koje nose potpis brenda Paris Texas.

Stajling je zaokružila skupocjenom Saint Laurent torbom u crnoj boji, zlatnim ring naušnicama i Givenchy sunčanim naočalama koje su je štitile od silnih bliceva fotoaparata.