BLISTAVE LOKNE

Besprijekorna Kate Middleton oduševila nikad boljom frizurom

13.12.2017 u 12:13

Bionic
Reading

Omiljena članica kraljevske obitelji pojavila se na božićnom partyju upriličenom za žrtve požara u zgradi Grenfell Tower koji je izbio sredinom lipnja u zapadnom Londonu

Kate Middleton, koja će u travnju postati mama treći put, složit će se svi, u trudnoći naprosto blista, a nešto kraća kosa odlično joj pristaje.

Bujne lokne kestenjastog sjaja lijepo su uokvirile Kateine lice, a njezin je osobni frizer Richard Ward otkrio kako je tajna ovog looka u tzv. Chelsea feniranju četkom kako bi se kreirali meki uvojci. Tajna je u odabiru dobre četke i ne pretjerivanju s proizvodima za njegu kose. Ona treba biti vlažna, a prilikom feniranja ne smijete tresti sušilom kako bi pramenovi bili savršeno glatki.

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vojvotkinja od Cambridgea poznata je po tome što ne bježi od modnog recikliranja pa je za ovu prigodu odabrala tamnoljubičasti trudnički kaput brenda Seraphine koji je nosila i 2014. prilikom posjeta New Yorku, upotpunivši stajling Mulberryjevim clutchem i cipelama od crnog baršuna.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, princ William i Kate su u pripremama za blagdane, pa će nazočiti tradicionalnoj božićnoj večeri kod kraljice Elizabete II s ostatkom kraljevske obitelji. Božićnim blagdanima posebno se vesele princeza Charlotte i princ George, koji je u vrtićkoj božićnoj predstavi igrao ovcu.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vjerujemo i da jedva čeka otvoriti poklone pod borom! Naime njegov je tata prilikom posjeta Finskoj predao Georgeovo pismo Djedu Božićnjaku, u kojem je preslatki četverogodišnjak zatražio policijski auto.