BLISTA U TRUDNOĆI

Dama u crvenom: Odvažno izdanje Kate Middleton

06.12.2017 u 21:53

Bionic
Reading

Kate Middleton često je na meti modnih kritičara zbog svojeg, kako kažu, konzervativnog stila odijevanja, ali sve je iznenadila prilikom posjeta Manchesteru odlučivši se za mini haljinu u crvenoj boji

Princ William i vojvotkinja od Cambridgea sudjelovali su na događanju pod nazivom Children's Global Media Summit u Manchesteru gdje su bili u središtu pozornosti.

Kate Middleton koja iščekuje treće dijete u travnju iduće godine, uskočila je u za nju poprilično hrabar ouftit: haljinu retro kroja pokazavši vitke noge. Jednostavna, ali efektna haljina brenda Goat bila je pun pogodak.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kate se uspješno oporavila od trudničkih mučnina te se vratila kraljevskim dužnostima. Mama Georgea i Charlotte ponovno je bila u središtu zanimanja medija u Manchesteru u odvažnoj mini haljini. Osim crvene haljine, supruga princa Williama nosila je i moderni sivi kaput kockastog uzorka (L.K. Bennett) kakvi su hit ove sezone.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svi se slažu kako omiljena članica kraljevske obitelji dugo nije ovako dobro izgledala.

Engleski mediji raspisali su se kako je Kate dobila veliku konkurenciju u lijepoj zaručnici princa Harryja, Amerikanki Meghan Markle za koju kažu kako je po pitanju stila nadmašila vojvotkinju čiji je stil ženstven i elegantan, ali pomalo dosadan.

  • +26
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia