OPAKA KONKURENCIJA

Zbačena s modnog trona: Pored glamurozne Meghan Markle nitko nije gledao u Kate Middleton

01.12.2017 u 15:15

Bionic
Reading

Nakon što su objavljene zaruke lijepe Amerikanke Meghan Markle, koja je osvojila srce princa Harryja, u središtu je pozornosti zanimanja medija koji tamnokosu glumicu egzotične ljepote sad prate u stopu

Čini se da je Kate Middleton (35) dobila dostojnu konkurenciju u zaručnici svoga šogora, Meghan Markle (36), koja je sa svojim budućim suprugom, princem Harryjem posjetila Notthingam, što je bio njihov prvi službeni zadatak otkako su objavili zaruke.

Iako se i Kate pojavila u Nottinghamu, njezin je posjet prošao poprilično nezapaženo jer je glamurozna Amerikanka rođena u Kaliforniji ukrala pozornost.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea za ovu je prigodu odabrala Zarin kaput kariranog uzorka i torbicu brenda Mulberry, no ovoga puta modno ju je nadmašila lijepa Meghan u elegantnom izdanju.

Zvijezda TV serije 'Suits' izgledala je poput djevojke od milijun dolara u očaravajućem plavom kaputu kanadskog brenda Mackage, a okupljeno mnoštvo s velikim je zanimanjem pratilo novi par.

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

Princ Harry modno se uskladio sa svojom zaručnicom odjenuvši plavi kaput, a izgledali su vrlo sretno i zaljubljeno.

  • +14
Trudnička izdanja Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nova modna ikona, kako je nazivaju britanski mediji, stajling je začinila zanimljivom torbicom škotskog brenda Strathberry, a kako nije imala rukavice, njezin je zaručnički prsten bio u prvom planu.