CIJELO LJETO

Besplatno vježbajte jogu u parkovima i na plažama

27.06.2011 u 09:55

Bionic
Reading

U parkovima i na plažama širom Hrvatske već se šestu godinu zaredom uspješno organizira vrlo popularno vježbanje joge u prirodi. Broj sudionika koji iz godine u godinu sve više raste, dovoljan je dokaz za to da je inicijativa za besplatnim vidom fizičke aktivnosti prepoznata

Plaže i parkovi diljem Lijepe Naše tijekom ljeta tako postaju velika, zdrava, prirodna i besplatna dvorana za vježbanje joge, opuštanje i punjenje baterija za aktivniji i zadovoljniji ostatak godine.

Pozivamo sve koji još nisu probali započeti dan vježbajući na svježem zraku neka to učine ovoga ljeta. Ne košta ništa, ne trebate posebnu kondiciju, spretnost, predznanje, predbilježbe ili upise. Prostirku pod ruku i krenite!

Vježbe vode instruktori Joge u svakodnevnom životu besplatno, u 15 hrvatskih gradova na 18 lokacija.

Inače, ova je inicijativa jedna u nizu sada već gotovo tradicionalnih inicijativa kojima udruga Joga u svakodnevnom životu radi na unapređenju i popularizaciji zdravlja građana Hrvatske kroz besplatan rad svojih volontera. Tako je, osim redovne joge za umirovljenike i studente, od ove godine organizirana besplatna joga za žene oboljele od karcinoma dojke, a od jeseni je u planu i joga za nezaposlene.

Više o terminima i mjestima održavanja vježbi pogledajte ovdje