NA DVIJE LOKACIJE U GRADU

Besplatni sat relaksacije za zagrebačke građane

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 23.10.2012 15:16
  • Objavljeno 23.10.2012 u 10:00
žena joga zdravlje

žena joga zdravlje

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Udruga umijeće življenja poziva sve zainteresirane građane da se pridruže besplatnim satovima relaksacije koji se od sada održavaju na 2 zagrebačke lokacije

Ideja ovih aktivnosti udruge je da se građanima grada Zagreba pruži mogućnost da besplatno vježbaju vježbe Joge i jednostavnih tehnika disanja te na taj način podignu kvalitetu svog života. Zadnjih godinu dana više stotina zadovljnih polaznika prisustvovalo je besplatnim satovima. Program ovih mini seminara bazira se korištenju daha kao izvora energije kojim možemo podići razinu energije u vlastitom organizmu!

Satovi se održavaju svake srijede u 19 sati i 30 minuta u Centru Umijeća življenja, Vranovina 28 te svake subote u 19 sati u Mofit centru, Selska 81

 

Besplatni sat Relaksacije u Centru Umijeća življenja

Udruga Umijeće življenja je neprofitna nevladina organizacija koja se bavi programima i edukacijom u svrhu promicanja i njegovanja ljudskih vrijednosti, poboljšanja kvalitete života, podizanje ekološke svijesti te unapređenje kreativne komunikacije pojedinca i društva. Udruga djeluje u suradnji i po programima međunarodne nevladine organizacije.

The Art of Living Foundation je aktivna u preko 150 zemalja svijeta i ima savjetodavni status pri Ekonomskom i socijalnom vijeću UN–a, te surađuje sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO). Udruga u Hrvatskoj djeluje od 1995. i do danas provodi veliki broj humanitarnih i edukativnih aktivnosti u gotovo svim većim gradovima Hrvatske, te djeluje uz potporu niza hrvatskih ministarstava.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi