NAPOKON PO SVOME

BB Martine otvorila salon ljepote

25.05.2009 u 10:44

Bionic
Reading

Nekadašnja zvijezda Big Brothera Martine Marie Manojlović nakon niza osobnih tragedija s prijateljicama je otvorila salon ljepote u Zadru

Jedna od najomiljenijih BB-ovki Martine Manojlović u Zadru je s prijateljicama Sandi Novak i Melitom Tomašević otvorila kozmetičko-frizerski salon Simpa Studio. Martine, vizažistica po struci, u salonu će ponovo u ruke uzeti pribor za šminkanje i raditi ono što najviše voli - šminkati. Time se bavila i u rodnom New Yorku, prije nego što se preselila u Zadar. 'Obožavam šminkati ljude. I prije sam to radila u Zadru, ali samo privatno', nedavno je za 24sata rekla Martine.

Dok će Martine biti zadužena za šminkanje, njezine kolegice preuzet će druge faze uljepšavanja. Melita je frizerka, a Sandi će raditi organizaciju vjenčanja.

Podršku na otvaranju salona bivšoj sustanarki u Big Brother kući došli su dati Mrkvica, Tomislav i pobjednik Krešo. Iako i dalje hoda sa štakama, Martine je na otvaranju salona blistala ne skrivajući zadovoljstvo postignutim.

Martine (40) se nedavno zajedno s djecom odselila od muža nasilnika zbog kojeg je prije mjesec dana i slomila nogu, pokušavajući pobjeći kroz prozor nakon što ju je ovaj zaključao u kuću. Inače, Martine je rođena u New Yorku, a u Zadar se s kćeri Isabellom (11) i sinom Marcellom (7) doselila prije sedam godina. Supruga Fabrizia (43) upoznala je još prije 13 godina u Trećoj aveniji na Manhattanu, ludo se zaljubila i radi njega čak ostavila i uspješnu pjevačku karijeru, o kojoj svjedoče dva snimljena albuma, a pjevala je i kao prateći vokal slavne Celine Dion. Suprugova ljubomora i nasilničko ponašanje natjerali su je da samostalno krene dalje, a prvi korak u tome je i otvaranje salona s prijateljicama. S obzirom na popularnost koju je zbog svog vedrog duha imala u BB kući i u javnosti, ne treba sumnjati da će Martine uspjeti.