ŠOGORICA OTKRIVA:

BB Marijana traži potvrdu da još 'vrijedi na tržištu'

07.06.2011 u 09:31

Bionic
Reading

Sestra supruga BB Marijane otkriva da je Šibenčanka ušla u show kako bi zaradila novac, a u vezi s Nemešom traži potvrdu da još uvijek 'vrijedi na tržištu'

Dragana Čvrljak, sestra supruga BB Marijane, razočarana je ponašanjem svoje šogorice u popularnom showu. 'Bile smo jako bliske. Moja sestra i ja pratile smo je na sva testiranja prije ulaska u Big Brother kuću, a išle smo s njom i u Beograd kad je ulazila u show.

Dugo vremena nismo vjerovale da će ona zaista ući u kuću jer je sve krenulo od zafrkancije', izjavila je za Extru Dragana Čvrljak.

Ona navodi i da je Marijanina motivacija za ulazak u Big Brother show bila financijske prirode: 'Rekla je da želi osvojiti 150.000 eura i otplatiti kredit za stan. Marijana nije radila, bila je kod kuće s djetetom i osjećala je da ne pridonosi dovoljno.'

Odnos između Marijane i Nemeša, kaže Dragana, razočarao je i povrijedio cijelu obitelj Čvrljak. Ona je uvjerena da ono što se događa između Šibenčanke i mladog studenta opernog pjevanja nije ljubav. Dragana smatra da je romansom s Nemešom Marijana zapravo tražila potvrdu da još 'vrijedi na tržištu'.

'Marijana se u kući suzdržava od iznošenja komentara o drugima. Ona nije zla ni loša, ali je jako nesigurna. To pokušava prikriti tako što glumi frajericu, ali se svako malo slomi', izjavila je Dragana te otkrila i da je Marijana bila brižna i požrtvovna majka. Baš zbog toga obitelj Čvrljak iznenadilo je što u showu pokazuje vrlo malo emocija prema djetetu.