PRŠTI SAMOPOUZDANJEM

Barbara Kolar svoju je nikad vitkiju figuru istaknula pripijenim kombinezonom

18.08.2020 u 14:45

Bionic
Reading

Jedno od zaštitnih HRT-ovih lica Barbara Kolar vratila se s godišnjeg odmora punih baterija spremna za nove televizijske projekte. Na malim je ekranima uspjela zabljesnuti u sinoćnjoj emisiji posvećenoj Arsenu Dediću, kada je do izražaja došla njezina nikad vitkija figura

Crni pripijeni kombinezon, stegnut velikim remenom s neobičnom kopčom u struku, uspio je cijelom gledateljstvu dočarati koliko je Barbara Kolar radila na sebi i svojoj figuri. Otvorena ramena s predimenzioniranim volanima koji slobodno padaju te otkačene crne sandale s perjem, u trenu su poznatu voditeljicu pretvorili u pravu divu.

Uz to je poznata 50-godišnjakinja imala dotjeranu bujnu frizuru koji su joj dali dodatnu dozu glamura.

Za Barabarin je staling zaslužna domaća dizajnerica Nataša Svekler, kojoj je voditeljica zahvalila u opisu.

Iako o pitanjima održavanja svoje linije ne voli previše govoriti, Kolar je nedavno za Večernji list otkrila: 'Oduvijek imam očajno spor metabolizam koji je s godinama sve gori. To u konačnici znači da sam, kad me vidite u stanjenoj verziji, vjerojatno mjesecima prije jela zanemarive količine hrane upitne zanimljivosti. I da sam s obzirom na sporost i dosadnost tog procesa, zahvalna majčici prirodi što me barem odredila kao tvrdoglavog i upornog sivonju’.

Brojni obožavatelji poznate plavuše koju smo godinama gledali u oscilacijama težine, primijetili su njezinu novu, nikad vitkiju figuru.