posebno zrači

Barbara Kolar izgleda bolje no ikad: Damska haljina stoji joj kao salivena

20.06.2020 u 15:30

Bionic
Reading

Dugogodišnje zaštitno lice HRT-a, voditeljica Barbara Kolar u posljednje vrijeme posebno zrači. Osim što je napokon zadovoljna svojim izgledom i figurom, popravila je svoj stil koji sada odiše ženstvenošću i elegancijom

Najnovijom fotografijom kojom se poznata HRT-ovka pohvalila na svom Instagram profilu, na kojem je u posljednje vrijeme sve aktivnija, naprosto je oduševila publiku.

Dugogodišnja uzdanica nacionalne televizije u elegantnoj crnoj haljini kroja koji ističe njezinu novu vitku liniju ali i slavi ženstvenost, poznata plavuša bila je magnet za poglede, na društvenom događanju u Splitu.

Uz haljinu zgodnog uzorka i plisiranog dijela suknje na njoj, Barbara Kolar je kombinirala klasične sandale s remenčićem u srebrnoj boji koje su dodatno izvukle njezinu cijelu figuru. Kosu je ispeglala i prebacila na jednu stranu, te crvenim ružem i visećim naušnicama naglasila svoju damsku stranu.

Komplimenti su ispod fotografije samo pljuštali. 'Barbi predivna si', 'Ova haljina ti je sjajna', 'Predivna i posebna žena', 'Barbara pa ti si top. Kategorija Bondovih djevojaka', 'Baš si zgodna', neki su od komentara.

'Tijekom ove sezone karantene sam se baš sređivala jer sam išla samo na radio i to mi je bila jedina prilika da izađem iz kuće, stvarno sam se lijepo sređivala, a ponekad sam se čak i našminkala. Volim haljine, dobre čizme, sandale… Trendove pratim vrlo umjereno. Shvatila sam u jednom trenutku da godinama kupujem stvari koje sliče na stvari koje već imam, što znači da s 50 godina konačno imam formiran neki stil. Međutim, nešto što je trendi, a sviđa mi se i dobro mi stoji, to kupim', rekla je nedavno Barbara u jednom intervjuu.