FORMULA USPJEHA

Bar Refaeli krenula stopama Gisele

26.01.2012 u 09:31

Bionic
Reading

Još jedan anđeo Victoria Secreta želi pokazati da na senzacionalnom tijelu nosi pametnu glavu, te da u životu ne kani samo šetati se modnim pistama u oskudnim gaćicama i grudnjacima. U veljači Refaeli lansira svoju liniju donjeg rublja pod nazivom Under.me

Modeli Victoria Secreta uočili su ogroman financijski potencijal kao vlasnice senzacionalnih tijela i kao javne osobe (muškarci svih dobnih skupina slažu da je Google možda izumljen kako bi oni mogli tražiti fotografije tih seksi anđela). Bar Refaeli posljednja je u nizu koja otkriva kako pokreće svoju liniju donjeg rublja, piše Telegraph

Izraelski model i bivša djevojka Leonarda DiCapria lansirat će svoju liniju donjeg rublja Under.me za Valentinovo. 'Rublje treba nadopuniti vaše tijelo, a ne ukrasti cijeli show', objasnila je Rafaeli filozofiju svoje kolekcije za Woman's Wear Daily.

U svibnju prošle godine, supermodel Gisele Bundchen, također je ušla na tržište donjeg rublja dizajnirajući svoju liniju za brazilsku marku Hope.

Prva reklama za njezino donje rublje bila je zabranjena u Brazilu budući da je regulator ocijenio kako su seksističke i promoviraju stereotip o ženi kao seksualnom objektu.
U televizijskoj reklami, Bundchen nosi gaćice, grudnjak i cipele s visokim potpeticama i pokušava time odvratiti pažnju svog supruga od loših vijesti koje mu mora reći: da je razbila automobil, prešla kreditni limit te da njezina majka dolazi živjeti s njima.

Naravno, obje djevojke su bile inspirirane velikim globalnim uspjehom drugog bivšeg anđela, Elle Macpherson, čiji je linija donjeg rublja Intimites nedavno proslavila deset godina uspješnog poslovanja.

Elle je otkrila kako je ideju za pokretanje biznisa dobila nakon godina rada za velike brendove poput časopisa Sports Illustrated i rublja Victoria Secret te nakon što je shvatila kako joj nije privlačno raditi tamo gdje nema profita i za nju.

'Shvatila sam da mi za vlastitu budućnost treba nešto opipljivije od komplimenata da sjajno izgledam', izjavila je Elle. Iako nitko ne može reći da je Giselina karijera u padu (31-godišnja majka i ove će sezone biti lice triju velikih luksuznih brendova) ili da 26-godišnja Refaeli nije tražena, čini se da vlastite linije donjeg rublja brzo postaju plan B pametnih modela.