BEZ GREŠKE

Bajkovito izdanje: Lijepa Jelena Rozga ne odvaja se od prestižne torbice poznate francuske kuće

18.12.2019 u 12:52

Bionic
Reading

Lijepa Splićanka zadivila je svojim stajlingom koji je nosila na humanitarnom događanju pod nazivom 'Želim život' za podršku Zakladi Ana Rukavina

Iako sinoć nije nastupila na pozornici na Trgu bana Jelačića, Jelena je podržala ovu humanitarnu akciju koja se događa već 14. godinu iz call centra.

Po mnogima jedna od naših najljepših pjevačica zadivila je svojim modnim odabirom. Lijepa plavuša nosila je bajkovitu kreaciju s potpisom našeg dizajnera Ivana Alduka koju je uparila sa seksi sandalama i jednim modnim detaljem koji je dao posebnu notu ovom cool stajlingu.

  • +9
14. humanitarni koncert 'Želim život' Zaklade Ana Rukavina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Radi se o prepoznatljivoj minijaturnoj torbici brenda Jacquemus koju su modni portali proglasili ultimativnim hitom 2019. godine.

Jelenina torbica je model Le Chiquito, a osmislio ju je Francuz Simon Porte Jacquemus, koji stoji iza spomenutog modnog brenda.

Inače za ovim preslatkim torbicama luduju mnoge poznate fashionistice poput Due Lipe ili Emily Ratajkowski, a svojim se modelom pohvalila i Kim Kardashian.

Atraktivna Jelena ovu je torbicu nosila već nekoliko puta, što ne čudi obzirom da se radi o jednom od najpoželjenijih modnih dodataka ove godine.

Odličan look dostojan crvenog tepiha zgodna je Jelena upotpunila besprijekornom frizurom, nizom narukvica i savršenim make upom.