RASKOŠNO IZDANJE

Cvjetna simfonija lijepe glazbenice: Taylor Swift sve je očarala u raskošnoj haljini

17.12.2019 u 11:06

Bionic
Reading

Pop senzacija Taylor Swift pojavila se na njujorškoj premijeri mjuzikla 'Cats' gdje je ukrala pozornost na crvenom tepihu u senzacionalnom izdanju u kojem je bila zvijezda večeri

Lijepa Amerikanka nedavno je proslavila 30. rođendan no u svojoj je karijeri ostvarila ono što neki samo mogu sanjati poput 10 nagrada Grammy ili titule glazbenice desetljeća od strane američkog glazbenog udruženja.

Zgodna plavuša koja je postala poznata po svojim pjesmama u kojima je opisala svoje ljubavne krahove, pronašla je sreću s novim dečkom, britanskim glumcem Joeom Alwynom s kojim je u vezi tri godine te se svi slažu kako dugo nije izgledala ovako dobro.

  • +6
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Visoka i vitka Taylor zračila je posebnim sjajem na premijeri mjuzikla 'Cats' u raskošnoj haljini bez naramenica s potpisom Oscara de la Rente i cipelama Chloe Gosselin shoes.

Elegantna punđa sa šiškama i crveni ruž sjajno su se uklopili u ovo senzacionalno izdanje lijepe glazbenice koju je američki magazin People svrstao na svoju prestižnu listu osoba godine.

'Toliko se isticao moj privatni život, pisalo se o svim mojim ljubavima, prekidima i dečkima. U jednom trenutku dobila sam dojam da sve što radim u glazbi nema cijenu i da je jedino što javnost zanima zapravo moja privatnost. Jako me smeta što društvo još uvijek postavlja neke norme. Postoji mišljenje da ako si žena u kasnim 20-ima, da se već trebaš udati, a uskoro i roditi. Vjerujem da će uskoro takav način razgovora postati uvredljiv i neprihvatljiv', ispričala je nedavno Taylor koja zbog svojih trauma u prošlosti, novu ljubavnu vezu drži podalje od medija i javnosti.