VIŠE OD NESRETNOG SLUČAJA?

Babysitter Jetta Travolte na policijskom razgovoru

  • Autor: I. T.
  • Zadnja izmjena 13.01.2009 17:12
  • Objavljeno 13.01.2009 u 16:00
jett travolta

jett travolta

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Dailymail/Splash

Jeff Kathrein, babysitter Jetta Travolte, pozvan je na razgovor u policiju zbog nedovoljnog obrazovanja za čuvanje sina poznatog glumca, ali i zbog propusta koje je počinio obavljajući taj posao

Jeff Kathrein pozvan je na obavijesni razgovor jer ne posjeduje odgovarajuću razinu obrazovanja za posao čuvanja bolesnog djeteta te za život zarađuje kao fotograf na vjenčanjima. Međutim, mediji idu dalje u špekulacijama te u pozivu na razgovor vide nešto više od čiste formalnosti vezane uz neadekvatnu stručnu spremu.

Naime, Jeff je posljednja osoba koja je vidjela Jetta Travoltu živog te ga je upravo on našao mrtvog u kupaonici. Tako ga krive zbog zanemarivanja, budući da policija tvrdi da je bolesni Jett bio ostavljen sam čak 10 sati, dok su Jeff i njegov kolega Eli gledali televiziju. Neki u špekulacijama idu i korak dalje te u Jeffu vide osobu koja je i direktnije povezana sa smrću mladog Jetta.

Pitanje prave uloge Jeffa Kathreina u cijeloj priči o obitelji Travolta i dalje ostaje otvoreno. Prije dvije godine snimljen je kako se ljubi s Johnom Travoltom te su krenule priče da su njih dvojica intimni prijatelji, a posao čuvanja djeteta tek je alibi za intimno druženje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!