OTVOREN U VARAŽDINU

B-Hyper nudi svježu i prirodnu hranu

11.05.2012 u 11:24

Bionic
Reading

B-Hyper, novi koncept kupovine razvijen za hipermarkete u modernoj Europi, otvorio je u Lumini Centreu u Varaždinu svoj prvi hipermarket u Hrvatskoj

Novi hipermarket, B-Hyper, razlikuje se od ostalih prodavaonica na nekoliko načina. Asortiman mu je drukčiji, jer B-Hyper nudi više od 30 tisuća proizvoda lokalnih i međunarodnih dobavljača razvrstanih u različite grupe.

B-Hyper će imati jedinstvenu ponudu u regiji, posebno što se tiče svježe hrane. Svježi obroci od prirodnih sastojaka pripremaju se svakodnevno, što znači da oni koji žive modernim i užurbanim životom više neće trebati kuhati, nego će moći kupiti obroke tako zdrave i ukusne kao da su skuhani kod kuće.

Svi obroci pripremaju se na najprirodniji način. B-Hyper će imati i najbolju ponudu svježe ribe te najraznovrsniju ponudu vina iz cijelog svijeta, a nudit će i skandinavske te baltičke specijalitete, tako da će svi imati priliku probati nove okuse i osjetiti šarm stranih kuhinja.

Osim bogate ponude hrane, B-Hyper će nuditi opremu za domaćinstvo i vrt, igračke, audio i videoopremu, odjeću, kozmetiku - sve ono što će sigurno zadovoljiti potrebe cijele obitelji.