UNICEF, AUTOZUBAK I ORYX GRUPA:

Automobil za mališane s poteškoćama u Dubrovniku

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 20.07.2012 16:15
  • Objavljeno 20.07.2012 u 15:12
Dimitrije Trbović Lora Vidović Ivan Zubak

Dimitrije Trbović Lora Vidović Ivan Zubak

Izvor: Promo fotografije / Autor: UNICEF

Prilikom potpisivanja novog petogodišnjeg partnerstva u korist djece između UNICEF-a, AutoZubaka i ORYX Grupe donirano je vozilo Škoda Fabia Combi udruzi Poseban prijatelj, koja pruža podršku djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima na području Dubrovnika i okolice

Tom je donacijom okrunjeno petogodišnje partnerstvo između AutoZubaka i UNICEF-a, pokrenuto 2006. godine, vrijedno više od 600.000 kuna.

Prigodom potpisivanja viši potpredsjednik uprave Dimitrije Trbović naglasio je: 'AutoZubak je s velikim srcem ušao u ovaj projekt, mobilizirajući svoje zaposlenike, klijente i upravu u prikupljanju pomoći za djecu. UNICEF je bio taj koji je uvijek predlagao upravo one udruge kojima je pomoć u danom trenutku bila najpotrebnija, stoga nam pričinjava zadovoljstvo suradnju nastaviti i u budućnosti.'

'Pet godina podrške AutoZubaka dosad je već pomoglo brojnoj djeci s teškoćama u razvoju koja zahvaljujući doniranim vozilima lakše i brže stižu na svoje obaveze – rehabilitacije, predškolske i školske programe. Veseli nas što se podrška i partnerstvo nastavlja i proširuje', izjavila je Lora Vidović, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku.

Cilj je novog petogodišnjeg partnerstva u koje se uključila i ORYX Grupa od ove godine podići razinu svijesti o važnosti sigurnosti djece u prometu te i dalje nastaviti prikupljati sredstva za najranjivije skupine djece te pomagati mobilne programe kojima je cilj osigurati da djeca kojoj je to potrebno dobiju odgovarajuću podršku.

'Sigurnost djece u prometu čini velik dio napora ORYX Grupe koja ulaže svoje resurse u podizanje svijesti o toj važnoj temi, budući su upravo prometne nesreće vodeći uzrok smrtnosti djece u svijetu. Kroz suradnju s UNICEF-om, vjerujemo da ćemo postići još bolje rezultate u tome da djeci osiguramo sigurno sudjelovanje u prometu', poručio je Ivan Zubak, potpredsjednik uprave ORYX Grupe.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi