BEZ SEKSA

Ashton Kutcher i Demi Moore planiraju zajednički vikend

21.06.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Bivši supružnici koji su nakon glasina o Ashtonovoj nevjeri i Deminoj zlouporabi droge prošle godine prekinuli odlaze na kraći zajednički odmor. Suprotno očekivanjima da će nesuglasice pokušati izgladiti gužvajući postelju, plan im je poraditi na obnavljanju emocionalne povezanosti

Od Yehude za Demi i Ashtona!

Povlačenje u osamu planine Big Bear na jugu Kalifornije, gdje je Ashton unajmio privatnu kuću, savjetovao im je njihov učitelj kabale rabin Yehuda Berg, kako bi proveli vrijeme zajedno bez vanjskih utjecaja i daleko od tuđih mišljenja.

Podsjetimo, na rabinovoj proslavi rođendana krajem svibnja došlo je do emotivnog susreta Demi i Ashtona, nakon čega su krenule glasine o mogućem pomirenju, koje su ubrzo opovrgnute.

Na savjet rabina Yehude, Ashton i Demi će imati odvojene sobe, a bilo kakav fizički kontakt dok su tamo nije preporučljiv. Umjesto toga, rabin im savjetuje duge meditacije.

Ashton korača vrlo pažljivo, a Demi je spremna prihvatiti mogućnost da neće ponovo biti zajedno. Ipak, smatra kako mora znati na čemu je i misli da je ovo najbolji način za put prema naprijed. Pod rabinovim nadzorom, ovaj bi vikend mogao biti odlučujući za njihov odnos.