ŠTO KAŽE HRVOJE?

Antonija Blaće bi se udala, ali nema kad

19.04.2013 u 08:23

Bionic
Reading

Antonija Blaće se krajem mjeseca, nakon godinu dana, vraća na male ekrane kao voditeljica game showa 'Tog se nitko nije sjetio'. Kaže da ima tremu, ali i da joj je nedostajalo ludilo i adrenalin života pred kamerama. Sad opet neće biti vremena za udaju!

'Falilo mi je to ludilo i adrenalin i uzbuđenje koje ne popušta s vremenom. Jako sam uzbuđena jer ovakav format nikad nisam radila, a uz to uvijek imam tremu kao da radim prvi put. Naučila sam što učiniti s tremom, ali ona je uvijek prisutna', rekla je Antonija Blaće za 24sata.

Objasnila je i o kakvom je showu riječ: 'U kvizu su podjednako važni i znanje i mašta, također i povjerenje u najbliže osobe jer natjecatelji igraju u paru. Za ruku možete uzeti roditelja, prijatelja, djevojku, šefa... U studiju su četiri para, a ja postavljam pitanja koja uopće nisu teška. Jedno od pitanja je, naprimjer, navedi hrvatski otok. Pa svi to znaju! Kvaka je u tome da se ne da odgovor koji bi dala većina ljudi nego odgovor kojeg se nitko drugi nije sjetio.'

Priznala je i da vježba za dobru liniju već deset mjeseci te da su treninzi ususret showu sve intenzivniji.

Voditeljica je u vezi s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, a čak godinu dana su održavali vezu na daljinu, jer je on igrao na Sardiniji. Prebrodili su razdvojenost zahvaljujući računalnim programima Whatsapp, Viber i Skype.

Zatim je priznala i da su nakon četiri godine veze spremni na brak. 'Oženili bismo se mi već, ali nemamo vremena! Najradije bih umjesto klasične svadbe organizirala koncert za sve, da se svi veselimo', rekla je za 24sata.